Rijaliti Parovi: Obećaju honorar, pa zaborave!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 10 Jan 2011

Ono o čemu mnogi ćute, čulo se juče u rijalitiju „Parovi“ na „srećnoj televiziji“. A to je da mnogi sa estrade po odradjenom nastupu ostanu bez honorara!

Naime, u dokolici, kad im se kao teme nameću razna dešavanja iz spoljneg sveta, poznati „Parovi“ razgovaraju o svemu, prikladnom i neprikladnom, često zaboravljajući na kamere.

- Ljudi, koliko puta sam ostala bez honorara – pričala je Slađa, ex Đogani. – Vozim devet sati, vodim igračice, čak ni ne spavamo nigde, jer ne želimo da noćimo po rupama, odradimo nastup, a onda uslede gazdine tužne priče, kako nema para, slaba je posećenost… Ajde, ranije sam pevala samo svoje pesme. Ali, sad pevam i narodnjake, trudim se. Zašto da me ne plate. Stvarno odradim svoj posao
Priču poznate denserke potrvdio je Danijel Đurić, obajšnjavajući da je „ispala“ oko honorara redovna pojava među gazdama raznih klubova i diskoteka, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.
- Ponesemo mi pare za put, gorivo, pa treba nešto i da pojedemo, jer ne možemo da čekamo da nam gazda plati ručak, što često i neće da uradi – jadala se Slađa. – Najgore je u klubovima u Makedoniji, tamo uglavnom izvisimo za honorar. Uvek odgvoorim na poziv, a ne ispoštuju me često.
Danijel Đurić je objasnio:
– Cene se kreću od dve hiljade do 20.000 evra po svirci. Neko uzme manje, neko više. Ali, shvatio sam da ne treba ulagati u svoj album, svoje pesme, jer bolje prolaze muzičari koji imaju anstuipe i pevaju tuđe pesme. Bolje zarade.

Reklame

Ostavite komentar