Rijaliti Parovi: Parovi se rasparuju

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 23 Jan 2011

Mada je većina parova u istoimeni rijaliti na Hepi televiziji ušla sa svojim emotivnim partnerima, izgleda da su u luksuznoj kući Laneta Gutovića počele da se rađaju nove simpatije. Tako je Peđa D’Boj primetio da se karatista Miloš Vuković stalno muva oko njegove Karoline, samo ne ume da odgonetne da li je to zbog tenisa i što su oboje sportisti, ili je u pitanju nešto drugo.


- Ma, Miloš mi je kao brat – pravdala se Karolina, za čije je oči karatista nedavno izveo striptiz.

Čini se da je Miloš bacio oko i na denserku Slađu Delibašić, jer često koristi priliku da sedne pored nje, pohvali joj trbušnjake ili da kompliment kako izgleda kao da joj je 25 godina, čak i pred njenim dečkom Igorom. Ona se, pak, rasplakala na žurci i poverila jednoj od sobarica kako bi volela da je ušla u rijaliti sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem. Saznala je i da je Đoletova žena Vesna opet trudna, ali pati zbog toga što je stalno sama i često govori da će ostariti sama.

Peđa D’Boj smatra i da Tika Arsić gleda Danijelovu devojku Kristinu, mnogi su primetili da Irfan Mensur voli da ćaska sa Zoricom, dok njegova lepša polovina Srna Lango tvrdi da je Zorica iz potpuno druge dimenzije, te da je sa njom bila pristojna i kad nije trebalo da bude.

Reklame

Ostavite komentar