Rijaliti Parovi: Prva svađa Srne i Irfana

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 22 Jan 2011

Rialiti šou “Parovi“ prikazuje se na Televiziji “Happy“ već mesec dana i atmosfera među takmičarima je ovih dana dostigla usijanje. Parovi se svađaju međusobno, svađaju se sa drugim parovima i vlada opšta netrpeljivost.

Nedavno se odigrala žustra svađa između Džimija Barke i Peđe D’Boja. Vidno pijan, Peđa D’Boj je počeo da vređa Džimija Barku, ali i ostale stanare.

- Ko ste, bre, vi? Vi ste glupi balavci, sa nekim glupim pričama! Nemate vi pojma! Vi ste kreteni obični! Ja sam ovde najstariji i ja sam neko – vikao je Peđa na stanare, a onda se posvađao i sa svojom devojkom, teniserkom Kristinom, koja je pokušala da mu objasni da ne sme tako da se ponaša. Peđa je bio besan.

- Ti, mala, marš! Vrati se u Niš! Nikog nisi poznavala osim mene, a sad staješ na stranu Džimija Barke! Ko je, bre, Džimi Barka? – vikao je Peđa, koji je dan posle incidenta otkrio da krizira za seksom. Kada su ga posavetovali da se obrati svojoj devojci Kristini, on je rekao:

- Ma, kakva Kristina, nju ne smem da diram. Njena majka mi je rekla da nikada nije imala dečka. Malo je falilo da i ona uđe sa nama, pa da sve troje spavamo zajedno. Njeni su me molili da je povedem sa sobom da se uz mene proslavi – objasnio je Peđa.

Osim Peđe i Kristine, raspravu su imali i Irfan Mensur i njegova supruga Srna Lango, i to zbog glume. Irfan je odglumio da želi da izađe iz “Parova“, što je posebno obradovalo Srnu, koja je ranije pomenula tu ideju. Međutim, ona nije znala da on samo glumi i kada je saznala, nije želela da priča sa njim.

Reklame

Ostavite komentar