Rijaliti Parovi: Slađa pokazala šta alkohol može da uradi čoveku

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 08 Jan 2011

Šta alkohol može da uradi čoveku sinoć je pokazala Slađa. Prvo je Tihomiru Arsiću i njegovoj supruzi ispričala mnogo toga o njoj i Igoru, a onda je sela i počela da plače.

A sve je zaparvao krenulo veoma veselo. Slađa je igrala i pevala, vrtela se po dnevnom boravku. Bila je nasmejana i raspoložena i pričala je sa svima. Sve vreme je držala i čašu u ruci. A ta čaša joj je na kraju došla glave.

Dok je Slađa igrala i pevala Igor, njen, sada već bivši dečko, sedeo je sa Tikom Arsićem, vidno nervozan. Pevušio je i cupkao nogama, ali ne u ritmu već od nelagode. Delovao je kao da će svakog časa napustiti rijaliti šou “Parovi”. U jednom trenutku je samo nestao iz svih kadrova, a Slađa je sela na sofu sa Tikom i njegovom suprugom.

- Ma možda je on vama dobar i možda se on tako predstavlja i deluje ljudima, ali ja ne mogu – uzbuđeno je govorila Slađa.

- Mi smo raskinuli, tri meseca nismo bili zajedno i deset dana pred ulazak u šou smo se pomirili, ali ne vredi, ne mogu. Neću da radim neke stvari ko je ne mogu – vikala je Slađa, dok je Tika bio pomalo namrgođen.

Ja neću da slušam ovo. Meni je Igor super i ne mogu da verujem šta ti pričaš – besneo je Tika pokušavajući da ustane, dok ga je supruga smirivala i govorila mu da sasluša pevačicu koja je bila pripita.

Na kraju, Tika je ipak ustao, a Slađa je nastavila da priča njegovoj supruzi.

- Ma šta on priča da me voli! Pa ako te neko voli, taj te neće prevariti – govorila je Slađa u čemu se Tikina žena složila.

- Potpuno te podržavam u tome. Pa ja da imam bivšeg muža i dvoje dece i da sam sa nekim… Pa ne bih dozvoljavala da me vuče za nos. Nemate vi petnaest godina – iznervirala se i Tikina žena.

- Pa o tome ti pričam. Ne mogu bre tako. A mene ne samo da on vuče za nos, nego me svi vuku – tužno je rekla Slađa.

U tom momentu Tika je ženi doneo poklon, ona je ustala, a Slađa je ostala da sedi sama. U sledećem kadru već se i rasplakala.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 09/01/2011 at 08:29

    E ova Sladja je stvarno ovca! Da nije ne bi cekala da udje ovde pa da pred svima resava dileme! Tuzan prizor!

Ostavite komentar