Rijaliti Parovi: Takmičari izašli u grad

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 10 Jan 2011

Kada im je rečeno da se spreme jer idu u grad, učesnici rijalitija „Parovi“ pomislili su da je u pitanju šala produkcije televizije „Hepi“, jer su neposredno pre toga govorili da im se ide u grad. Ipak, otišli su na kuglanje u zemunski klub „Koloseum“, gde su ih spopali navijači i tražili da se slikaju sa njima.


- Mene najviše traže, moram da zamenim Karolinu. Vidi, sve lepe devojke. A, možda mi neka ponudi mobilni? Doduše, čekaće tri meseca da joj se javim – šalio se Peđa D’Boj.

Parovi su se smejali, gađali čunove. Na kraju su muškarci bili bolji.

- Pehar ide najboljima – rekao je Irfan, vođa ekipe.

Zabava je potrajala nekoliko sati, a Igor, dečko denserke Slađe pokušao je da ubedi jednog momka da mu da svoj mobilni telefon.

- Daj mi taj mobilni, vodiću te na Slađine nastupe. Jesi li video kako igra? Mrtav bi ustao – govorio je Igor, dok su organizatori na sve načine pokušavali da ga spreče da uzme telefon.

- A koga bi zvao? Pa, Slađa je sa tobom – komentarisao je neko sa strane, ko očigledno ne zna da Igor ima još jednu devojku, koja živi u Novom Beogradu i, kako saznajemo, pomno prati dešavanja na malom ekranu.

Reklame

Ostavite komentar