Rijaliti Parovi: Vino progovorilo iz Tike Arsića

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 12 Jan 2011

I opet je vino otvorilo stanare luksuzne kuće Laneta Gutovića u Zemunu. Ovaj put, Tika Arsić je otvorio dušu i pričao o svojim greškama iz mladosti. Između ostalog pomenuo i ono o čemu se malo zna, a to je, da je svojevremeno sa devojkom završio u zatvoru.


- Bilo je to greškom – odmah se ispravio Tika, kad je video začuđena lica ostalih VIP parova, koje svakodnevno gledamo na „srećnoj televiziji“i dodao:
- To je bilo negde, u inostranstvu. Pa, greške se dešavaju.

Da mu zatvorske priče i nisu strane, ubrzo je dokazao time što je počeo da priča o svom drugaru, koji je krao u inostranstvu.
- Ovde nije ukrao ni kutiju šibica. Najviše je krao po vozovima, uz pomoć „kuc kuc“ varijante. I, to mu je dobro išlo. Imao je i drugi način, jednu veliku torbu koja nije imala dno. Tom torbom preklopi nečiju torbu i odnese – pričao je tika dok su ga ostali netremice slušali.

Ali se brzo i trgao. Valjda je shvatio je da je preterao sa svojom prošlošću  iodlučio da ostale priče, a reče da ih ima još, ne podeli sa javnošću.

Da glumac ima skrivena lica, nije tajna. Pokazao ih je u nekoliko navrata od kad je ušao u ovaj rijaliti Hepi televizije. Od odmerenog ukućana, sve češće postaje nervozan, a nekoliko učesnika u rijalitiju već se žalilo produkciji na Tikino ponašanje.

- Bahat je, napije se i onda lupeta svašta. Postaje nepodnošljiv! Iskreno, zbog raznih priča koje sam čula o njemu i njegovoj agersivnosti, često me bude strah od njega – izvor blizak produkciji kaže da je pričala jedna od učesnica “Parova” bračnom savetniku.

Šta bi tek rekla kad bi znala da su upravo tika Arsić i njegova supruga prekršili kužni red i da je zbog njih sinoć smanjen iznos nagrade za osam hiljada evra. Mimo svih pravila, umesto u zajedničkoj sobi, njih dvoje su spavali u tajnoj sobi u kojoj mogu da borave samo dok razgovaraju sa bračnim savetnikom.

- Tika je bio pijan, lupao je u vrata i galamio. Organizatori su ga jedva doveli u red. Čini se da neće još dugo izdržati da bude zatvoren, bez obzira na sav luksuz koji mu je na raspolaganju – kaže izvor blizak produkciji.

Reklame

Ostavite komentar