Romana Panić i Aleksandar Kobac u vezi?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 04 Jan 2011

Da iz novogodisnjeg dočeka i praznika ne izađe neki novi estradni par, to nikako ne bi bilo dobro. Taj novi par su ove godine, bar se tako priča, pevačica Romana Panić i kompozitor Aleksandar Kobac.

- Jao, sad me i vi zovete zbog toga. Naravno da nije istina da smo u vezi. Sa Aleksandrom Kobcem radim album već pet meseci. Nekome to ne odgovara pa lansira te simaptične pričice. Album bi trebalo da se pojavi uskoro, ali to je sve što sad mogu da kažem – pevačica je bila dobre volje, ali ne previše raspoložena da priča o svom privatnom životu.
- Lepo sam se provela. Ove godine nisam nigde nastupala za doček. Bila sam u Beogradu… sa prijateljima. Kasnije smo svratili i u Hajat.

Kako reče, Kobac nije bio u tom društvu.

Da podsetimo, Romana je proletos raskinula višegodišnju vezu sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom. Ubrzo pošto je ta vest procurila u javnost, krenule su spekulacije da je Romana uplovila u novu vezu sa italijanskim biznismenom srpskog porekla. Sve što je pevačica tad imala da kaže o svojoj novoj romansi je bilo kratko: “Veoma sam srećna i zadovoljna”. Zadovoljno zvuči i sada, a da li je za to zaslužan producent Kobi, kako je na fesbuku potpisala fotografiju sa Kobcem, ili neko drugi, vreme će pokazati.

Reklame

Ostavite komentar