Saradnici ružičaste televizije podeljeni na dva tabora

Izvor: Kurir
Postavljeno 31 Jan 2011

Vlasnici Pink imperije Željko Mitrović i njegova žena Milica Mitrović podeljeni su u dva klana. Bez obzira na to što su zvanično zajedno rukovodili poslovima, ljudi iz estradne branše kažu da se znalo da li se sarađuje sa Željkom ili s Milicom.

- Njenoj ekipi Željko se nije javljao ni na telefon i obrnuto. To je bila javna tajna na estradi. Na primer, pevačica Tijana Dapčević kontaktirala je isključivo s Milicom, dok se folker Miloš Bojanić čuo samo sa Željkom – kaže naš sagovornik blizak „ružičastoj televiziji“.

Milica je, pored sestre Lole Krmpotić, sekretarice Aleksandre Korice, majke Nade i mnogih drugih, u svom klanu imala podršku Boška Jakovljevića, Leontine Vukomanović i Sonje Vuksanović, a njenom suprugu priklonili su se Sonjin muž Aca Lukas, Jelena Karleuša, Ivan Fece Firči, Li Men…

- To se vidi i iz poljubaca koje je Tijana Dapčević ostavljala na Fejsbuk profilu Lole Krmpotić u vreme najžešćih Mitrovićevih napada na nju. U isto vreme JK se dopisuje SMS porukama sa Željkom i želi mu da što pre ozdravi – priča naš sagovornik. Rasplet afere „Mitrović“ očekuje se za nekoliko nedelja, kad će se Željko vratiti u Srbiju.

Reklame

1 komentar

  1. Sanja Jevremovic Radenkovic said on 04/02/2011 at 03:53

    Pa sta reci, neka nam Zeljko ozdravi a osealo je njegov licni zivot sam ga je odabrao pa ce i sam da ga dovede u red.

Ostavite komentar