Sergej izbacio ljude iz restorana!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 Jan 2011

Da javne ličnosti često sebi dopuštaju previše, pri tom zaboravljajući na osnove kućnog vaspitanja i opšte kulture, svedoči slučaj glumaca Sergeja Trifunovića i Vuka Kostića.

Naime, Kostić je nedavno pozvao novinske redakcije da budu njegovi gosti u jednom beogradskom restoranu, ali kada je na isti događaj došao njegov kolega Trifunović, usledila je neprijatna scena!
- Vuk je slao imejlove i zvao redakcije ne bi li svi došli na tu večeru. Sve je bilo dobro dok se nije pojavio Sergej, koji je naglas naredio da novinari izađu napolje. Tada je Kostić prišao novinarima i rekao kao kako bi bilo dobro da odu nakratko i vrate se kasnije, dok se svi ne okupe. Niko nije gluv, svi smo znali o čemu se radi – priča za „Alo!“ izvor, koji se našao na licu mesta. Nakon toga su se novinari pokupili i napustili restoran, ostavljajući glumce da se sami zabave.
Kako bi čuli Vukov komentar, pozvali smo ga, a on je ostao zbunjen.
- Ma oni lupetaju! Bili su tamo i ostali koliko treba da urade svoj posao! Šta treba, da sede do jutra tamo? Ja sam pozvao samo jedan nedeljnik, a ostali su došli sami – rekao je Kostić, a u nastavku razgovora „malo“ je postao nervozan.
- Ma, aj, aj, aj, ćao, rekao sam šta sam imao! Nemam šta više da kažem! – mucao je mladi glumac, koji, po svemu sudeći, još mnogo ima da nauči o odnosu i prema svojim kolegama i prema ljudima koji mu daju medijski prostor.

Reklame

Ostavite komentar