Severina se na jesen udaje za Popovića i seli u Beograd

Izvor: index.hr
Postavljeno 06 Jan 2011

Čim ga je upoznala, Severina je znala da je zaljubljena u Milana Popovića, a ako je verovati tabloidima, hrvatska pevačica navodno se na dvoumi puno ni kad je u pitanju udaja za srpskog “kralja bakra”. List Alo! se tako poziva na neimenovani “izvor blizak paru” i tvrdi: Severina i Milan venčat će se na jesen!

Severina je dosad, koliko je javnosti poznato, četiri puta bila verena, ali još ni jednom nije stala pred oltar.

“Seve i Milan su pre nekoliko dana razgovarali i počeli su raditi planove da svoju vezu krunišu brakom na jesen. S obzirom na to da Milan ima ličnog astrologa koga slepo sluša, odmah ga je angažovo kako bi proverio je li Severina prava osoba za njega. Nakon što je napravio horoskope, astrolog je Popoviću toplo preporučio hrvatsku pevačicu za njegovu izabranicu. Severina, koja je rođena u znaku Bika, idealna je kombinacija za Milana, koji je rođen u znaku Vage”, potvrdio je za Alo! neimenovani izvor.

“Kako srpski biznismen slepo veruje u astrologiju, upitao je svog ličnog savetnika kad je najbolje vreme za ženidbu, a s obzirom da je dobio odgovor kako je to jesen ove godine, odmah je sa Severinom počeo kovati planove za venčanje, koje će biti najspektakularnije ikada na ovim prostorima. Prema prvobitnim planovima, njihova svadba će po glamuru nadmašiti onu Sandre i Andreja Meljničenka”, navodi isti izvor i dodaje kako će se, prema njegovim informacijama, nakon venčanja, Severina sa svojim dragim preseliti u njegov penthouse u centru Beograda.

Reklame

Ostavite komentar