Skandal: Bivša žena Majklu Daglasu traži milione

Izvor: PG portal
Postavljeno 30 Jan 2011

Glumca Majkla Daglasa nakon što se izborio sa opakom bolešću sada očekuje “bitka” sa bivšom suprugom Dajandrom koja traži da joj isplati 50 miliona dolara.

Samo što je prošla dodela Zlatnih globusa na kojoj se Daglas zablistao i uspešno oporavio od raka grla, zadesili su ga novi problemi jer njegova bivša žena traži da joj isplati polovinu prihoda koji je zaradio na svom poslednjem filmu “Wall Street: Money Never Sleeps”.

Dajandra ga je tužila još prošle godine jer, kako tvrdi, u njihovom bračnom ugovoru u slučaju razvoda piše da će Majkl sa njom podeliti i prihod od svakog svog filma. U ugovoru navodno postoji i klauzula koja kaže da se deli novac i od filmskih nastavaka, pa bi u tom slučaju novi “Wall Street” pripadao toj kategoriji, Iako je prošle godine sudija odbio Dajandrinu tužbu.

Majkl nije hteo da razgovara sa svojom nekadašnjom ženom jer je bio u lošem zdravstvenom stanju, a ona mu je poželela brz oporavak i rekla da će odložiti suđenje do njegovog izlečenja.

“Činjenice ovog slučaja su takve da se nadamo da više nikada nećemo videti Dajandru Daglas”, izjavio je advokat Majkla Daglasa i dodao kako se glumac trenutno posvetio svojoj porodici i svom zdravlju kao i da ne želi da se zamara nepotrebnim problemima.

Reklame

Ostavite komentar