Striptiz u “Parovima”

Fotke postavljene 11 Jan 2011


Produkcija rijalitija „Parovi“, koji se već tri nedelje prikazuje na televiziji Hepi, pokazala je da baš ume da iznenadi poznate! Ovoga puta napravljena je zamena uloga između momaka i devojaka.

Naime, muškarcima je, štosa radi, dovedena pletilja Marija, koja ih je učila da štrikaju,a nežnijim polovinama popularnih „Parova“ priređeno je pravo iznenađenje – striptiz!! U trenutku dok su sve devojke bile kod đakuzija, svetlo je ugašeno i one su očekivale neki performans. Bile su oduševljene kad se ispod crnog ogrtača pojavio zgodni striper!
Usledila je glasna muzika i prepoznatljiv ples, uvijanje oko devojaka, pipkanje, pljavi ples.
Najviše se striperima obradovala Zorica, devojka Miloša Vukovića, karatiste, koja se pripijala uz igrače, dodirivala ih po telu, gaćicama… U jednom trenutku joj se pridružila i Slađana Delibašić, dok su ostale dame samo pljeskale, ali nisu ustajale da igraju sa striperima. Vešti igrači, gotovo nagi, uvijali su se oko devojaka, a onda se jednog trenutka zaustavio kod Kristine, Danijelove devojke. Ona je vrištala, ali nije dozvolila da je uhvati za ruke i stavi oko njegovog tela.
- Ovo je ludilo – vikala je Zorica, koja je igrala, kao da je sama u sobi sa striperom.

S druge strane, u dnevnoj sobi, dok je Karolina ležala na trosedu, u dnevnoj sobi, Miloš Vuković, stao je iznad nje i naočigled ostalih ukućana vile u kojoj borave poznati parovi, počeo da joj se udvara.
- Kad se završi rijaliti „Parovi“ na Hepiju, mogao bih da dođem kod tebe – rekao je karatista.
- Uvek si dobrodošao – odgovorila je Karolina.
Čuli su se zvuci muzike i Miloš počinje da pleše u tom ritmu otkopčavajući košulju.
Usledio je striptiz samo za Karolinu. Ona je vrištala, smejala se, pokrivala lice jastukom, dok se karatista uvijao, svlačio košulju, okretao ispred Karoline.
Došao je i Igor da ga bodri.
Ipak, Miloš je brzo prekinuo sa striptizom.
Nešto kasnije, sa Karolinom je za šankom razgovarao o Zorici, govoreći kako se loše ponaša, ide od jednog do drugog, ne drži do sebe, i kako je niko zbog toga neće poštovati.
- Možda je glupo da ti kažem, ali je preterala – šapnula mu je Karolina.
- Ma, užasno. Ali, drago mi je da smo ušli, da vidim kako se ponaša. Baš sam razočaran.
Još jedna scena išla je u prilog Miloševim rečima, a to je trenutak kad je u vilu ušao koktel masjtor iz kluba „Stefan Braun“, na koga je Zorica bukvalno skočila, jer ga, kaže, zna iz klubova, radili su zajedno.
Zatim je Zorica pripremala koktele, ali je koristila svaku priliku da zagrli dečka iz beogradskog kluba „Braun“.
Očito je sukob između Miloša i Zorice sve dublji, a čini se i da njihove osobine, da svako voli slobodu i da menja partnere ne može da ih drži zajedno, bez obzira na sliku kakvu su ostavili na ulasku u vilu.

Izvor: Poznati.info


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar