Tina Ivanović se zamalo ugušila u solarijumu?

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 01 Jan 2011

Šta sve e da žene svašta trpe zbog svoje lepote, pa izuzetak nije ni Tina Ivanović. Navikla je ona na dosadne i bolne tretmane, ali uvek je muči solarijum. Mnogo je klaustrofobična, a pošto fura imidž žestoke, preplanule crnke, bez solarijuma ne može.

Naročito sada, kada se vratila u Grand, a posle boravka na Farmi u Lisoviću. E, a zamislite Tininu paranoju kada je prošle nedelje zbog nestanka struje potpuno gola ostala zatvorena u plastičnom sanduku. Samo što nije pala u nesvest od nedostatka vazduha i panike.

- Katastrofa! Mislila sam da mi nema spasa, da će mi se desiti nešto, da živa neću izaći – kaže Tina.
Malerozna pevačica je legla u solarijum par minuta pre nego što je nestalo struje, pa nije ni mogla da podigne poklopac i ustane.

- Inače sam klaustrofobična i baš iz tog razloga izbegavam kvarcovanje u solarijumu. Par puta sam išla na takozvano prskanje. To je ono kad se pomoću spreja tečnost za samopotamnjivanje nanosi na kožu. Tako se brže tamni, ali boja se brzo skine i ostaju fleke po telu posle kupanja. Zato sam se nerado vratila solarijumu. Idu novogodišnji praznici i snimanja, pa želim da imam lep ten. Tog popodneva otišla sam u salon kod svoje prijateljice. Inače, uvek se šalimo da ću se jednom zaglaviti pošto se toliko bojim. Taman što sam ušla, opustila se, ma nije prošlo pet minuta, nestalo je struje – priča Tina.

Pevačica se prvo ponadala da je u pitanju neki kratak spoj i da će se solarijum opet uključiti, međutim, ništa od toga.
- Ležala sam u mraku i tišini par minuta. Prvo sam se ponadala da će se lampe upaliti. Kad sam shvatila da je nestalo struje, pokušala sam da iz ležećeg položaja podignem poklopac i izađem, međutim, nije bilo šanse. Pošto se vrata solarijuma automatski zatvaraju, a komande rade na struju, ostala sam da ležim. Drugarica je onda došla do mene i rekla kako ceo kraj nema struje i da moram da pričekam. Ona je delovala smireno, ali ja sam se uspaničila – priča Tina.

Nakon desetak minuta ležanja na leđima u mrčnom i tesnom solarijumu, bez šanse da se okrene i pomeri, Tina je dobila napad klaustrofobije.

- Prošlo je desetak minuta, a prijateljica koja zna za moj problem sve vreme je sedela pored mene i zamajavala me. Prvo mi je postalo jako hladno, a onda me je uhvatila nervoza. Poludela sam. Nisam mogla da se pomerim, a osećala sam i da mi ponestaje vazduha. Počela sam da šizim. Odvratan je osećaj kada u tako malom prostoru ne možete da se pomerite, a svesni ste da nema izlaska. Sreća, postoji onaj mali otvor sa gornje i donje strane, te mi je tuda ulazilo malo vazduha – žali se Tina.

U međuvremenu, pojavio se i Tinin muž Zvezdan. On nije imao pojma da mu je draga zarobljena u solarijumu, nego je u dogovoreno vreme došao da je poveze kući. Kada je čovek video da se žena izbezumila od straha, preuzeo je stvar u svoje ruke.

- Zvezdan je prvo počeo da se smeje, a kada je došao do mene, još više sam se unervozila. Kad sam čula njegov glas, u trenutku mi je bilo lakše. Znala sam da će on naći neko rešenje, ali već sam dugo bila zatvorena, pa sam počela da se gušim. Govorila sam mu da nemam vazduha i da ne mogu više da izdržim. On je u jednom momentu hteo da razvali solarijum kad je shvatio da je vrag odneo šalu, ali su ga odgovorili.

Nakon 45 minuta agonije, došla je struja, a pevačicu su izbavili iz sarkofaga. Čim je onako potpuno gola i promrzla stala na noge, Tina je briznula u plač.

- Kad sam izašla, počela sam da se tresem. Krenule su mi suze, valjda od straha.. Ne znam ni ja. Prijateljica mi se izvinjavala, mada nije do nje. Tražila sam da mi daju malo vode i nisam izašla iz salona dok se nisam smirila. Mislim da više nikad neću ući u solarijum. I onako je aristokratski beo ten sada moderan - smeje se Tina.

Reklame

Ostavite komentar