TV Pink tuži Marijana Rističevića za klevetu

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 03 Jan 2011

“TV Pink je odlučila da protiv Marjana Rističevića podnese tužbu za klevetu zbog niza neistina koje je izneo na račun produkcijske ekipe kao i same televizije”

Nakon što je po završetku Farme Marijan Rističević opleo po organizatorima i izneo sumnju u konačne rezultate glasanja, televizija Pink odlučila je da podnese tužbu protiv drugoplasiranog farmera.

Televizija Pink je izdala saopštenje koje prenosimo u celosti.

“Povodom emisije ‘Farma narod pita’ koja je emitovana nakon finalne večeri ovog rijaliti formata na TV Pink, 31. decembra, a u kojoj je jedan od takmičara Marjan Rističević izneo niz kleveta na račun formata, produkcije kao i same televizije, saopštavamo sledeće:

TV Pink je odlučila da protiv Marjana Rističevića podnese tužbu za klevetu zbog niza neistina koje je u pomenutoj emisiji izneo na račun produkcijske ekipe kao i same TV Pink, dovodeći u pitanje regularnost samog glasanja.

Smatramo da je Marjan Rističević na ovaj način naneo štetu ugledu TV ekipe i naše kuće, što svakako smatramo nedopustivim.

Stavljanje produkcijske ekipe, koja je više od tri meseca, danonoćno radila na ovom formatu koji je postigao izuzetan uspeh kod gledalaca, u kontekst sumnje koja se tiče regularnosti takmičenja je nešto što narušava ugled čitave naše kuće.

Obaveštavamo javnost, da ćemo u vrlo kratkom roku javnosti dostaviti na uvid kompletan listing glasanja sa finalne večeri.

Nakon uvida u listing i javnosti i novinarima će sve biti kristalno jasno, a sam listing će svakako objasniti i ponašanje kao i sve izrečeno od strane Marjana Rističevića“.

Reklame

1 komentar

  1. TAHIR said on 04/01/2011 at 00:24

      DA DA SASA JE ZA SVE KRIV POPOVIC EKREM JE PRAVI POBJEDNIK LOPOVI IZGUBILI STE NAS GLASACE IZ AMERIKE NIKAD VISE NI JEDNU PORUKU NECU POSLATI NI JA NI MNOGI DRUGI 

Ostavite komentar