Željko Mitrović organizovao žurku u bolnici

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 04 Jan 2011

Zdravstveno stanje vlasnika ružičaste televizije Željka Mitrovića je sve bolje, što potvrđuje i činjenica da je novogodišnje praznike proslavio u krugu porodice i napravio pravu žurku u bolnici „Sent Franciskus“ u Flenzburgu kraj Hamburga!

Novogodišnju noć Željko je dočekao sa suprugom Milicom, koja je od samog početka neprekidno uz njega, ali i sa svojim mezimicama Kristinom i Andreom koje su im se pridružile u najluđoj noći, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora bliskog Mitrovićima.
- Milica je imala želju da Željku priredi nezaboravan doček Nove godine, pa mu je priredila iznenađenje. Naime, ona je kod bolničkog osoblja izdejstvovala da se poslednjih dana 2010. kao i za sam doček njima pridruže njihove ćerke Kristina i Andrea – kaže naš izvor i dodaje:
- Kada je video ćerke, Željko je zablistao od sreće i potpuno zaboravio gde se nalazi. Odmah im je organizovao žurku u svom bolničkom apartmanu, priredili su večeru, a potom su pustili muziku i zajedno slavili. Muzika i graja koje su dopirale iz njegovog apartmana bile su toliko glasne da su se poslovično hladni i rezervisani Nemci sa čuđenjem pitali šta se dešava u susednom delu bolnice, a u jednom trenutku su čak došli članovi osoblja da ih opomenu da prestanu sa bukom! Ali, to nije omelo njihovu sreću niti im pokvarilo raspoloženje, pa su do kasno u noć ostali da pevaju i uživaju u najneobičnijem dočeku koji će u životu imati – zaključuje  izvor lista “Alo“.

Reklame

Ostavite komentar