Željko Mitrović sumnja da su ga trovali pašenog i ženina sestra

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 27 Jan 2011

Željko Mitrović, vlasnik kompanije “Pink”, sumnja da je žrtva trovanja, a na listi sumnjivih su rođena sestra njegove supruge Lola i njen muž Zlatko Krmpotić, bivši fudbaler Crvene zvezde.

Mitrović je već dao policiji imena osoba za koje sumnja da su pokušali da ga ubiju trovanjem. Vlasnik “Pinka”, kako saznaje “Blic”, najviše sumnja u pašenoga Zlatka Krmpotića, ali i u nekoliko osoba iz njegovog bliskog okruženja.

U redakciji “Pinka” juče je bilo pojačano obezbeđenje, a rukovodstvo ove kuće otkrilo je i šifrovane poruke kojima su protivnici Mitrovića navodno kontaktirali preko rialiti šoua na jednoj konkurentskoj televiziji.

- Mitrović je, preko advokata, pre 15 dana podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog sumnje da ga je trovala. Prijava je prosleđena beogradskom Višem tužilaštvu koje je naložilo dalji postupak i prikupljanje potrebnih obaveštenja – kaže za “Blic” izvor iz beogradske policije.

On navodi da je policija, postupajući po Mitrovićevoj prijavi, odmah obavila razgovor sa doktorima KBC “Bežanijska kosa” u koji je primljen 20. decembra 2010.

- Doktori, koji su učestvovali u dijagnostikovanju Mitrovićevog stanja u KBC “Bežanijska kosa”, izjavili su da je, na osnovu njegovih medicinskih rezultata po prijemu u bolnicu, teorijski moguće da je u pitanju trovanje. Postupak je nastavljen dalje i sada se čeka medicinska dokumentacija iz klinike u Nemačkoj, u kojoj se Mitrović sada leči. Ukoliko se tom dokumentacijom potvrdi da je bilo trovanje, pokrenućemo zvaničnu istragu za pokušaj ubistva – navodi sagovornik “Blica” iz MUP Srbije.

Prema tvrdnjama iz MUP Srbije, policija na utvrđivanju da li je Željko Mitrović trovan i ko bi mogao da stoji iza ovog krivičnog dela za sada radi operativno.

- Razgovori sa osobama iz Mitrovićevog okruženja biće obavljeni ako trovanje potvrde lekari nemačke bolnice. Do tada ne postoji pravni osnov da se bilo ko pozove na saslušanje. Ali policija je odmah po podnetoj prijavi stupila u kontakt sa Mitrovićem i njegovim najbližim saradnicima. U tim razgovorima pomenuta su imena osoba na koje Mitrović sumnja. Krug osoba koje su njemu sumnjive vrti se oko njegovog pašenoga Zlatka Krmpotića, ali ni sa njim za sada, po ovom pitanju nije obavljen razgovor – objašnjava izvor “Blica”.

“Blic” saznaje i da je Mitrović naveo i imena još nekih osoba koje, prema njegovim pretpostavkama, imaju određena saznanja o navodnom trovanju. Na listi sumnjivih su i njegova svastika Lola, rođena sestra Milice Mitrović.

Zlatko Krmpotić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i pašenog Željka Mitrovića, za “Blic” tvrdi da je potpuno zatečen Mitrovićevim optužbama.

Reklame

1 komentar

  1. Ajdin said on 22/02/2011 at 14:13

    Jarane,pa i ti trujes narod i zaglupljujes ga raznim glupim i bljutavim likovima u kojekakvim realitijima…

Ostavite komentar