Zlatna kamera za Džona Travoltu

Izvor: RTS Magazin
Postavljeno 12 Jan 2011

Holivudskom glumcu Džonu Travolti biće uručena nemačka TV nagrada Zlatna kamera kao najboljem međunarodnom glumcu. Briljantni Džon ne krije sreću koja mu je ispunila život poslednjih meseci, jer je u novembru ponovo postao tata.


Poznatom šarmeru iz filma Briljantin Džonu Travolti, biće dodeljena nagrada Zlatna kamera za najboljeg međunarodnog glumca. Svečana ceremonija dodele ovih nagrada biće održana u Berlinu 5. februara.

U početku je dodeljivana u čast nacionalnih dostignuća televizije, a od 1987. godine i svetskim zvezdama. Devedesetih godina nagrađivani su i uspešni muzičari kao i organizacije koje delaju u javnom interesu, poput „Grinpisa”.

Priznanje koje će poneti Travolta pre njega su dobili Ričard Gir, Brus Vilis, Nikolas Kejdž i Silvester Stalone.

„Dobiti Zlatnu kameru kao najbolji međunarodni glumac je ogromna čast za mene”, izjavio je glumac.

„Poslednjih nekoliko meseci mnogo pozitivnih stvari dogodilo se mojoj porodici, to što sam ponovo postao tata podstaklo je takvu radost u mom životu… Ali, jednako se ponosim svojim radom i divno je dobiti priznanje za to”, pohvalio se Travolta.

„Džon Travolta je jedna od retkih zvezda koje su uspele decenijama da ostanu na vrhu holivudske A liste”, izjavio je Kristijan Helman, glavni urednik časopisa Horcu (Horzu), sponzora Zlatne kamere.

„On je uzor i jedan od najvećih glumaca na svetu”, dodao je Helman.

Reklame

Ostavite komentar