Rijaliti Dvor: Sledi zabrana emitovanja !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 17 Feb 2011

Ivan Fece Firči diskvalifikovan је zbog fizičkog napada na Miloša Bojanića.

Firči je diskvalifikovan odlukom Krunskog Saveta, a o eventualnim sankcijama prema njemu će odlučivati pravni tim Pinka. Milošu Bojaniću je ukazana prva pomoć, a zatim je prebačen u Urgentni Centar radi detaljnijih pregleda. Sve je počelo na sastanku kada su dvorani trebali da se izjasne o vladavini Miloša i Maje. Firči je savetovao sve da ućute, a Dragan Tripić je počela da se svađa sa Milošem. U svađu se umešao i Firči, na šta je Miloš uzviknuo: “Ti da ćutiš! Video sam u novinama da si zlostavljao rođenu sestru!” Firči je istog trenutka, preko stola, polio sa dve pune flaše pića Miloša koji je sedeo na tronu, da bi ga već sledećeg momenta gađao flašom u glavu.

Miloša je flaša pogodila u predelu očiju, jedno oko mu se nadulo i krenula je da curi krv. Firči je posle nekoliko minuta diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Bojanića. Odmah posle nemilog događaja, pozvali smo Miloševu suprugu Branku Bojanić, koja je u razgovara preko telelefona zvučala vrlo uznemireno, rekavši da nije vreme za izjave, te da je u ovom trenutku najvažnije da sazna u kakvom se stanju nalazi Miloš. Branka je, kako smo saznali od PR “Dvora” Nemanje Josifljevića, odmah po nemilom događaju stigla u produkciju, dok je Miloš upućen na detaljne pregleda, koji su u toku.

Da li će Firči odgovarati i krivično i da li će Bojanićevo zdravstveno stanje biti dobro ostaje da pratimo u nastavku ovog najšokantnijeg događaja u rijaliti programima do sada.

Gordana Suša, članica Saveta Republičke radiodifuzne agencije kaže da je za sutra zakazana hitna sednica. „To je strašno! Ja ću se lično zalagati da se takve emisije zabrane”, rekla je za pulsonline.rs, Suša na molbu da prokomentariše incident na “Dvoru”. “Ne mogu da govorim u tuđe ime, ali sutra će se održati hitna sednica Saveta. Pozvani su i predstavnici TV Pinka, i biće pokrenuta rasprava o svemu što se dogodilo i RRA će glasati sutra. Jer, ovo nije prvi put, pre dve noći je kao što znate, bilo tuče i u Parovima na TV Hepi. Koliko znam danas je neki članovi Saveta trebalo da se vrate sa puta, a naša služba je sigurno zabeležila taj incident u prenosu.” Na pitanje, šta se realno može dogoditi posle ovog incidenta, Gordana Suša kaže: “Pinku bogami ovo nije prvi put, već je bilo opomena, i realno vrlo lako može da se desi ukidanje programa. Realno može, ja ne mogu da govorim u ime drugih, konačno odluka zavisi od tog kako će Savet da glasa, ali realno se to može dogoditi. Postoji i ona druga mera, a to je zatamnjenje ekrana i nemogućnost emitovanja osim u kasne sate”, konstatovala je Suša. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Firčijem, ali je njegov telefon i dalje isključen. Zbog novonastale situacije, Firčijeve ćerke Mia i Luna, devojka Jasmina i bivša supruga Marina Perazić vrlo su potresene. Marina se na telefon javila uplakana, rekavši da scenu nije videla, ali da su joj se odmah javile Mia i Jasmina, da joj se takođe javio i Firči kazavši da je izbačen i da dolazi u Novi Sad.

“Strašno sam se rasplakala, kakvo je to govno od čoveka taj Miloš Bojanić. Kakav skot moraš da budeš da kažeš pred mioinskim auditorijumom tako gnusnu laž. To nema veze sa mozgom. A on je to rekao dva puta”, isričala je Marina dodavši: “Odakle mu hrabrosti da se drzne, sram ga bilo, smrad jedan. O kakvoj on deci razmišlja. Moje ćerke ne mogu od njega da žive na miru. I Đus je dobio batine zbog njega. On mu je naručio, ja to znam. Bolesnik. I ovde je produkcija napravila veliku grešku. Znali su da Firči neće ući ako Bojanić ulazi. I ipak su ga ubacili, to je nameštaljka. Da je znao, Firči nikada ne bi ušao, ja to znam”, каzala је Marina. “Jel treba moju decu neko na ulici zbog ovoga da maltretira, njih dve ne mogu normalno da žive od tog umobolnika. Dokle više, bre! Šta je trebalo da čeka. Normalno je da je tako u trenutkku odreagovao. Drugo, gađao ga je plastičnom flašom. Nije ni hteo da ga povredi, niti je mislio da hoće. Flaša je udarila u metal od naočara i to ga je povredilo. A uostalom ne zanima me šta je s njim. Bolesnik jedan”, kroz plač je dodala Marina. Njena i Firčijeva starija ćerka objasnila je da nije gledala scenu, ali da joj je drago da je sve gotovo”.

Bivši učesnik rijalitija Dejan Cukić upitan da prokomentariše novonastalu situaciju na Dvoru, kaže da je šokiran današnjim dešavanjem. “Iskreno, nisam pratio i sada prvi put čujem da se to dogodilo”, kazao je Cukić i dodao: “Mislim da je publika imala priliku da vidi koliko je ipak bila prijateljska atmosfera dok sam ja bio u ‘Dvoru’, a sada se to izgleda sve promenilo. Bilo mi je teško kada je Ćemi pozlilo i pomislio sam tada kako bi bilo bolje da je on izašao umesto mene”. Poznati roker i dodaje.da mu je zbog ovakvih dešavanja  drago što više nije na “Dvoru”. “Hvala Bogu što su me izbacili, ja sam bio tamo potpuna suprotnost i drago mi je da sam uspeo da izbegnem bilo kakve konflikte, što sam i želeo od samog početka kada sam ušao u ‘Dvor’. Bilo je i tada povremenih ekspolozija ali ovo sada je potpuni šok za mene. Mislim da je sada sve otišlo korak dalje u smeru u kom nije trebalo i zaista nisam siguran kako bi to sve moglo da završi”, zaključio je Cukić.

Reklame

Ostavite komentar