Ana Bekuta bira pesme za beogradski koncert

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 02 Feb 2011

Ana Bekuta je sačekala da prođe četvrt veka da bi sazreli uslovi za prvi solistički koncert u Beogradu, zakazan za 22. februar. Isto toliko je pustila i publiku da čeka istorijski koncert, a strpljenje se izgleda isplatilo

- Ove nedelje gasim telefone i usredsređujem se na repertoar, treba da dam konačni spisak pesama, stižu sugestije od prijatelja, fanova. – Kaže Ana Bekuta koja se posle 25. godišnje karijere odlučila da napravi prvi solistički koncert u Beogradu. Možda se ni sada koncert ne bi desio, da nije bilo Baneta Obradovića, menadžera:
- Doveo me je pred svršen čin. Mogla sam i ranije da napravim koncert ali nije bilo inicijative, kao što je sada uradio Bane. Samo mi je rekao: “Radimo koncert, ja zakazao termine.” Sada su sazrele okolnosti i u meni, iako sam do sada imala koncerte širom sveta i u ex-JU, ali nikada u Beogradu.
Konkretne pripreme podrazumevaju i najvažnije sporedne stvari, kao što su haljine za koncert.
- Haljine sam odabrala, ali neka to bude iznenađenje. Ljudi oko mene, stilisti i ostali vodili su računa o svakom detalju, vidi se da su razmišljali, da znaju šta pevam, oduševili su me svojim izborom. Vodim ra;una o iyboru garderobe, ali naravno, pesma je najvažnija.
Za kraj, Ana je Beograđanima poručila:
- Izvinjavam se Beograđanima što su toliko dugo čekali, 22. februara ću dati sve da ih odobrovoljim. Odabarala sam Sava centar jer želim da moja publika uživa yavaljena u udobne fotelje i u aatmosferi koju ćemo napraviti.

Reklame

Ostavite komentar