Ana Bekuta konačno pokazala dečka

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 24 Feb 2011

Godinu dana veze bilo je potrebno da se folk zvezda Ana Bekuta i njen dečko, novosadski biznismen Dalibor Minjin, pojave zajedno u javnosti.

Mladi Novosađanin je tako svoje premijerno predstavljanje imao u restoranu „Jezero“ na žurki koju je pevačica organizovala da proslavi izuzetno uspešan koncert u beogradskom Centru „Sava“. Još uvek pod utiskom, posle nastupa pred prepunom dvoranom, Bekuta se opustila, pa je tako i nazdravila sa svojim dragim, koji je sedeo za njenim stolom. Ipak, iako su mnogi očekivali da će njih dvoje razmeniti nežnosti, to se nije dogodilo. Pevačica i njen 14 godina mlađi izabranik su se ponašali kao dobri prijatelji, ni jednog trenutka ne prelazeći granicu u ponašanju kojom bi ostalima stavili do znanja da su u vezi. Bekuta i Dalibor su čak odbili i da pričaju bilo šta o svom odnosu, čime je pevačica ostala dosledna svom stavu da o intimi ne priča previše u javnosti.
Osim Dalibora, na Aninom slavlju bilo je mnogo predstavnika medija i kolega koji su došli da čestitaju zvezdi na uspehu koji je postigla. Tako su u lokalu do sitnih jutarnjih sati uz iće i piće uživali Mira Škorić, Lepa Brena, Dragan Kojić Keba, Saša Matić, Marta Savić, Cakana i mnogi drugi.

Reklame

Ostavite komentar