Ana Nikolić “hara” po Hrvatskoj

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 02 Feb 2011

Dok se u Hrvatskoj ovih dana vodi polemika oko eventualnog gostovanja folk dive Cece Ražnatović na zagrebačkom „Maksimiru“, za pevačicu Anu Nikolić ne postoje granice.

Pop zvezda, koja je nedavno održala koncerte u Splitu i Zagrebu pred nekoliko hiljada ljudi, oduševljena je reakcijom publike na njene pesme s albuma „Mafija kafe“ i medijskom pažnjom kojom su je obasipali naši zapadni susedi.

- Mogu da se pohvalim kako sam imala isti tretman kakav hrvatske zvezde imaju kod nas – rekla nam je Ana Nikolić. – Na svakom koraku doživljavala sam prijatne trenutke, mediji su me pratili u stopu i dala sam bezbroj intervjua. Uskoro putujem na hrvatsku dodelu „Oskara popularnosti“, gde će mi biti uručene nagrade za najbolju pevačicu, naj album i hit godine, a očekuje me još nastupa u nekoliko hrvatskih gradova.

„Devojka od čokolade“ razmišlja i o beogradskom koncertu za koji, kako kaže, uveliko juri sponzora, jer planira da napravi spektakl:

- Planiram koncert, ali još nisam sigurna hoću li ga održati na proleće ili krajem leta. Volela bih da se sa fanovima družim na otvorenom. Stadion na Tašmajdanu bio bi idealan, ali je u lošem stanju. O „Beogradskoj areni“ i ne razmišljam. Više sam za ludu žurku pod vedrim nebom.

Reklame

Ostavite komentar