Ana Pendić i Vojkan Radoš na romantičnom zimovanju

Izvor: Pres online
Postavljeno 02 Feb 2011

Voditeljka „Lotoa” na televiziji Pink Ana Pendić odlučila je da zimski odmor provede na planini, pa je u društvu svog dečka Vojkana Radoša otputovala na deset dana u poznati ski-centar Bansko.

Budući da za razliku od svog dragog ne skija, Ana je odabrala hotel koji joj je pružio brojne aktivnosti, kao što su spa centar, sauna i teretana, u kojoj je svaki dan vežbala.

- Bansko je za mene potpuno nova turistička destinacija, mada iskusni skijaši vrlo dobro znaju o čemu se radi, a u prilog tome govori i činjenica da se krajem februara upravo ovde održava Svetski kup u skijanju za muškarce. Ono što ga izdvaja od sličnih centara u Austriji, Francuskoj ili Italiji jesu povoljne cene ski-pasa, opreme, ali i noćnog života. S obzirom na to da ne skijam, vrlo mi je bitno da hotel nudi zanimljive sadržaje kao što je ovaj u kojem smo bili, veliki spa-centar sa obiljem sauna i parnih kupatila, zatvoreni i otvoreni bazen i mnogobrojne tipove masaža. Vojkan vozi bord tako da je on preko dana uglavnom bio na stazama dok sam ja uživala na bazenu ili na suncu uz čaj. Večeri smo provodili sa prijateljima, a jasno vam je da u društvu Nigora, Miće Berića i ostalih nikada nije dosadno – rekla je Ana po povratku sa zimovanja.

Reklame

Ostavite komentar