Anđelina i Bred usvajaju devojčicu Leu sa Haitija

Izvor: tracara.com
Postavljeno 08 Feb 2011

Kako su mnogi svetski mediji u toku popodneva preneli, Anđelina Džoli i Bred Pit usvajaju još jedno dete. U pitanju je četvorogodišnja devojčica Lea, sa zemljotresom razorenog Haitija.


Par se nalazi u poslednjim stadijumima procesa usvajanja devojčice, pa se očekuje da će se Lea, koja je izgubila oba roditelja u razornom zemljotresu uskoro pridružiti brojnoj prodici Pit-Džoli. Pretpostavlja se do kraja ove godine. Bred i Anđelina devojčicu su upoznali još u februaru 2010. godine prilikom posete Haitiju, samo mesec dana posle zemljotresa.

Kako izveštava britanski Daily Mail, Lea će verovatno narednih meseci provesti kratak period sa svojom budućom porodicom, kako bi se što bolje adaptirala kasnije i prilagodila na život u Americi. Ukoliko ta poseta prođe dobro, praktično ne predstoji nijedna prepreka za konačno usvajanje devojčice.

Podsećanja radi, Anđelina i Bred već imaju šestoro dece, troje usvojenih- Madoks(9), Paks(6), Zahara(6) i tri biološka deteta, Šajlo(4) i blizanci Noks i Vivijen(2).

Reklame

2 komentara

  1. Milana Brankovic said on 29/09/2012 at 16:00

    Ja kazem da su Angelina i Bred Pit uradili dobru

    stv
    ar dto su usvojili devojcicu sa Haitija zato sto i
    ja isto planiram da usvijim devojcice sa haitija ali nezna, kako i na koji nacin?

Ostavite komentar