Čola zakazao koncert na Ušću

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 20 Feb 2011

Najbolji pop pevač na Balkanu Zdravko Čolić održaće 25. juna koncert na beogradskom Ušću, u sklopu turneje na kojoj predstavlja 13. album „Kad pogledaš me preko ramena“. Čola je poslednji put pevao u Beogradu 23. juna 2007. kada ga je na Marakani slušalo 80.000 ljudi, a očekuje se da će spektaklu na Ušću prisustvovati više od sto hiljada posetilaca!


Kako saznajemo, pismena saglasnost za održavanje koncerta je dobijena od 13. juna, kada će početi ograđivanje prostora, montiranje bine i tribina, pa do 1. jula.

- Tačno je, pevaću na Ušću što mi je bila želja – kaže za „Novosti“ Zdravko Čolić. – Na „Marakani“ sam nastupao tri puta, više mi nije toliko interesantna, a svi oko mene navijali su za Ušće. Moj uslov je da tehnički to mora da bude jako, jako dobro. Dakle, bile bi tu tribine, sedelo bi se, ali ne kao na koncertu „Rolingstonsa“ na jednoj strani, nego polukružno. Insistiraću da cena karata bude jeftina.

Turneju „Kad pogledaš me preko ramena“ Čola je otvorio 31. jula prošle godine koncertom u rodnom Sarajevu, na stadionu „Koševo“ pred 60.000 ljudi. Nema sumnje da će koncert u Beogradu biti njegov najmasovniji u karijeri.

Reklame

Ostavite komentar