Cveta ljubav Baneta i Katarine

Izvor: Pres online
Postavljeno 22 Feb 2011

Katarina Živković i njen dečko, maneken Branislav Janković, započeli su zajednički život.


Iako je njihova veza tokom rijalitija bila na staklenim nogama, situacija se drastično promenila kada su u „spoljnom svetu” shvatili da su ipak stvoreni jedno za drugo. Da bi učvrstili svoju ljubav, odlučili su da iznajme stan i opreme ga luksuznim nameštajem, pa su protekle nedelje svoje slobodno vreme koristili kako bi obišli većinu salona nameštaja i prodavnica za dekoraciju doma. Dok je Katarina birala zavese, posteljinu i sitne detalje kojim će ukrasiti ljubavno gnezdo, Bane je bio zadužen za odabir bračnog kreveta i nameštaja za dnevni boravak.

- Tokom učešća na „Farmi” nisam krila svoja osećanja prema Banetu, zato neću ni sada kada se to sve završilo. Lepo nam je i uživamo u svakom danu koji provodimo zajedno. Što se tiče zajedničkog života, to je bila naša mala tajna, koju ste vi uspeli da otkrijete – kroz osmeh je rekla Katarina.

- Pre braka jako je važno da se partneri upuste u zajednički život kako bi na vreme shvatili da li su stvoreni jedno za drugo. Takva situacija je i sa nama. Mogu vam samo reći da sam uživala dok sam birala nameštaj i sve detalje za opremanje stana u kome ćemo ja i Bane pratiti takmičenje za „Zvezde Granda” i rijaliti-šou programe – pohvalila se pevačica.

S druge strane, nakon odabira nameštaja par se uputio do novog doma, u koji je ubacio nameštaj. Za to vreme Branislav se osvrnuo na celokupnu situaciju kroz koju su on i Kaća prolazili na putu do zajedničkog života.
- Konačno imamo vremena da se na pravi način posvetimo našoj vezi. Sve ružno što je bilo na „Farmi” se zaboravlja, trenutno se trudimo da svaki slobodan trenutak provedemo na pravi način – priča Janković, i dodaje:

- Sve što se tiče našeg zajedničkog života prepustio sam svojoj lepšoj polovini, ukoliko joj bude lepo sa mnom živećemo zajedno, u suprotnom neka me istera iz stana – našalio se maneken na svoj račun dok je kroz prozor ubacivao nameštaj.

Reklame

Ostavite komentar