Dača Ikodinović: Biću Natašin najbolji prijatelj

Izvor: Press online
Postavljeno 14 Feb 2011

Poznati vaterpolista Danilo Ikodinović, nakon sporazumnog razvoda od pevačice Nataše Bekvalac, u intervjuu za magazin „Stori” revoltirano priča o sestri svoje supruge Jeleni Mrkić i tvrdi da Nata nikada neće imati boljeg prijatelja od njega.

- Nataša je majka mog deteta i moja želja je da ostanemo u najboljim mogućim odnosima. Ne bih da zvučim patetično, ali mislim da ona nema boljeg prijatelja od mene, kao ni ja od nje. Ako može tako da ostane, u redu, a ako ne – niko neće umreti zbog toga, niti će se bilo šta strašno desiti. Nismo mi ni prvi ni poslednji par koji se razvodi – istakao je Ikodinović, osvrnuvši se na intervju koji je Natašina sestra od tetke i bivša „survajverka” Jelena Mrkić dala za naš list prošle nedelje.

- Između mene i Nataše još nije gotovo i dok ne bude, njene sestre nisu pozvane da pričaju o tome. Prošle nedelje video sam da je jedna kojoj ni ime ne znam dala intervju i pitam se ko je ona da u novinama priča o tuđem životu. Nije mi jasno kako se ona našla pozvanom da priča kako sam prevario suprugu sa njenom najboljom drugaricom. Strašno – revoltirano je rekao Danilo.

Inače, slavni vaterpolista kaže da je trebalo bolje da zaštiti decu od celokupne situacije.

- Hana ima tri, a Andrea deset godina i naravno da sve kapira. Postavila mi je milion pitanja o svemu što se dešava, ali to je moja greška. Nisam smeo to da dozvolim, jer je ovime i njena privatnost ugrožena.

Reklame

Ostavite komentar