Danijela Dimitrovska zaštitno lice Stele Mek Kartni

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 10 Feb 2011

Srpska manekenka Danijela Dimitrovska, široj javnosti poznata i kao devojka voditelja Ognjena Amidžića angažovana je za zaštitno lice prolećne modne kampanje čuvene britanske dizajnerke i ćerke legendarnog “Bitlsa” Pola – Stele Mek Kartni koju je ona kreirala za “Adidas”!

“Ona je prelepa, urbana, jaka mlada žena”, istakla je Stela Mek Kartni povodom početka saradnje sa Danijelom Dimitrovskom. Jedna od najuticajnijih kreatorki današnjice čije modele nose Madona, Gvinet Paltrou, pored linije modela pod svojim imenom pre nekoliko godina započela je i saradnju sa Adidasom.
“Savremena žena u svakom trenutku želi da izgleda šik i jedinstveno. Saradnja sa Adidasom mi je poseban izazov jer žene koje nose moju kolekciju na fitnesu,sportu i u tim trenucima izgledaće ženstveno, seksi i u trendu”- kaže Stela Mek Kartni.
Danijela Dimitrovska, pobednica izbora Elite Model Look 2004. Srbija o utiscima sa snimanja kampanje ističe:
- Raditi za Stelu Mek Kartni je jedna od najprestižnijih stvari u ovom poslu. Ali ta snimanja su izuzetno zahtevna, jer je ona prisutna tokom čitavog rada i ne želi da joj promakne ni najmanja sitnica. Kolekcija koju sam radila je sportska i pošto svaka fotografija predstavlja poseban sport, imala sam instruktora iz svake oblasti koji su mi pokazivali kakav treba da mi bude položaj tela, pokret, potez da bi to izgledalo autentično. Snimanje je trajalo tri dana i bilo mi je izuzetno zanimljivo, jer sam se oprobala u različitim sportovima.

O započetoj uspešnoj saradnji govori i to da i za narednu sezonu jesen – zima 2011/2012 Stela želi da nastavi angažman sa Danijelom.
Poznata Britanka dobila je čast da za Olimpijske Igre u Londonu 2012, kreira sa Adidasom opremu koju će nositi tim Velike Britanije!

Reklame

Ostavite komentar