Dara Bubamara želi duet sa Iglesiasom

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 07 Feb 2011

Dara Bubamara ima velike planove. Kako joj je domaća scena postala tesna, ona se preorjentisala na onu mnogo veću – svetsku. Sa svojim producentima iz Pariza koji poznaju imena koja znače mnogo na svetskoj sceni ona već kuje velike planove.


Preslušali su pesme, i kako kaže popularna plavuša, oni smatraju da bi pesma “Zidovi” u nekom žešćem aranžmanu i u duetu sa nekim svetskim imenom mogla da pokori svetske top liste, a prvi korak u pohodu na svetsku scenu bio je taj što je Dara nedavno prisustvovala dodeli “NRJ” nagrada u Kanu.

- Prisustvovala sam dodeli nagrada na poziv menadžera koji će biti producent za moju inostranu karijeru. Proboj na inostrano tržište nije i zasad je sve u fazi pregovora. Viđala sam se sa ljudima iz američkog “Universala” i sa vlasnicima nekoliko najpopularnijih francuskih radio-stanicama. Čuli su moju pesmu i veoma im se dopala. Tekst mi radi Big Ali i jedna devojka iz Londona koja je radila sa PCD. Nedavno sam upoznala i producenta Enrique Iglesiasa i sada dogovaramo duet s njim. On mi je pomenuo da je to što sam zvezda u svom regionu mnogo znači. Najviše mu se dopala pesma “Zidovi” i smatra da bi ta numera, ukoliko se uradi u pop-elektro fazonu, bila idelana za duet sa Enriqueom – rekla je  Dara za Svet.

Dakle, Dara se naoštrila. Ko zna, možda i napravi svetski hit. Zajedno sa Enriqueom, razume se.

Reklame

3 komentara

  1. dragg said on 07/02/2011 at 23:27

    Ha, ha, jel’ ona to ozbiljno? Evropa i Amerika vape za rošavim kafanskim krmetom.

  2. monte_krista said on 08/02/2011 at 17:40

    e,odavno nisam čula veću odvalu.

  3. Kiky voli Enriquea said on 20/09/2012 at 20:48

    Pa ona je totalno prolupala!!! Bas ce on da slusa Zidovi, nije bre nikad cuo za nju!!!

Ostavite komentar