Dinkić piše pesme za Dženana

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 01 Feb 2011

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić ozbiljno je odlučio da uplovi u muzički biznis i postane pravi hitmejker.

Posle saradnje sa Zoranom Kikijem Lesendrićem, Tijanom Dapčević, Draganom Kojićem Kebom i Bobanom Rajovićem, na spisku izvođača koji će pevati njegove pesme naći će se i jedan od najpopularnijih klupskih pevača Dženan Lončarević. Lider G17 plus napisao je i komponovao dve pesme za Dženanov novi album, dok će aranžmane raditi Aleksandar Kobac. Ministar Dinkić ne namerava da naplati pesme Lončareviću, već će pevač platiti samo aranžman i troškove snimanja.

- Bilo je više pesama u opticaju, ali smo Dinkić i ja izabrali dve koje su nam se najviše dopale – rekao je za „Novosti“ Aleksandar Kobac, aranžer pesme „Mjenjam“, koju je za Bobana Rajovića komponovao Mlađa.

- Pesme su u stilu zlatnog doba „Crvene jabuke“, pravi bosanski pop zvuk. Dženan tek treba da ih snimi, tako da još nemaju ime. Pored ovoga, ministar Dinkić i ja pripremamo veliko iznenađenje za publiku, ali, o tom potom.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 02/02/2011 at 09:12

    Moze li nesto da prodje bez ovog lika????????????

Ostavite komentar