Dita fon Tiz nastupila u Beogradu (foto +16)

Fotke postavljene 25 Feb 2011


Kraljica burleske Dita fon Tiz nastupila je u Beogradu na trećem rođendanu Grand Kazina! Crnokosa zavodnica izvela je dve svoje tačke, od koje je druga- brčkanje u čaši martinija ostavila bez daha podjednako i muške i ženske posetioce a Dita je pokazala maksimum profesionalizma i sigurnosti u ono što radi.

Treći rođendan Grand Kazina u Beogradu otpočeo je veoma glamurozno već na crvenom tepihu na kojem su se smenjivale zvanice, pripadnici domaćeg i stranog džet-seta, glumci, estradne zvezde, novinari, počasni gosti…

Milan Kalinić sa suprugom, Sergej Trifunović kojeg je u stopu pratilo nekoliko mladih devojaka, Leontina Pat, Gordan Kičić, Branka Pujić, Darko Kostić, Nebojša Glogovac te biznismeni, manekenke, “pozeri”, obožavaoci kockanja i dobre zabave.

Zastoj na ulazu napravilo je registrovanje članskim karticama, jer svi oni koji su prvi put bili u Kazinu morali su da se registruju pa je nastao dugačak red, ali je ulaskom u slavljenički prostor sve nadomešteno.

Kanapei, koktel- peciva, pića, slatkiši… što bi se reklo- od ptice mleko: sve je bilo na vrhunskom nivou i dostupno gostima.

Filip Pat i the Untouchables, Ana Milenković i Belgrade dixieland orchestra pobrinuli su se za fantastičnu muzičku atmosferu kojoj je doprineo i Dado Topić kao i glumica Tanja Bošković koja je pevala i plesala na sceni. Svima njima su pomagale plesne grupe sačinjene od mladih devojaka i momaka koji su mrdali kukovima i uveseljavali goste.

Ipak, trenutak koji su svi čekali bilo je pojavljivanje kraljice burleske Dite fon Tiz koja je svoju prvu tačku sa perjem izvela oko 23 časa, skidajući deo po deo garderobe sa sebe i koketirajući sve vreme sa gostima. Na kraju 10-ominutnog nastupa, Dita je ostala u gaćicama i pejstis, odnosno ukrašenim nalepnicama- kićankama koje prekrivaju samo bradavice.

Nakon njenog nastupa koji je propraćen burnim aplauzom i zvižducima, muzika je svirala i svi su već opijeni Ditom, atmosferom ali i pićem počeli da se njišu, pevuše a zvuk ruleta je pratio ritam muzike.

Pred ponoć je direktor Grad Kazina Hristos Cemberas nazdravio svim prisutnima, a zatim su kostimirani momci na scenu doneli veliku čašu, specijano dizajniranu i prvi put upotrebljenu za ovu priluku koju su napunili martinijem. Nakon što je najavljena, Dita je u šljokičavoj haljinici i cipelicama išetala na scenu, i tačka večeri je počela.

Seksipilna crnka se smeškala, koketirala, pogledom zavodila prisutne i skidala deo po deo garderobe sa sebe. Kada je ostala sa “kićankama” i u tanga gaćicama, ušla je u čašu i počela da se brčka u martiniju, prska zadivljenu publiku i cedi sunđer oblika masline po svom besprekorno belom telu sve vreme praćena zvižducima i velikim aplauzom.

Iako je naglašeno da se fotoaparati i kamere ne smeju uneti, većina prisutnih je svojim mobilnim telefonima snimalo čuvenu tačku najpoznatije plesačice burleske na svetu!

Po završetku tačke, kraljica večeri povukla se sa bine, a žurka je nastavljena. Uprkos snegu koji je padao i temperaturi ispod nule, na rođendanskoj žurci bilo je vruće- Dita je uspela da zagreje sve zvanice i stilom velikog profesionalca prikaže deo burleske.

S. Ilić

Izvor: smedia.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 6 od ukupno 6 slika.

1 komentar

  1. MladenBg said on 26/02/2011 at 07:58

    Ako neko ne vidi razliku izmedju jeftinog skidanja i skidanja koje je podignuto na nivo umetnosti, neka pogleda snimke Dite von Tiz!

Ostavite komentar