Dita fon Tiz premijerno izvodi novu tačku u Beogradu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 22 Feb 2011

Zašto je Dita fon Tiz prozvana kraljicom burleske, domaća publika će se uveriti u četvrtak na njenom nastupu povodom trećeg rođendana “Grand kazina”.

Dita će u Beogradu izvesti i svoju čuvenu tačku u penušavoj čaši martinija, s tim što će srpska publika prva imati priliku da vidi i novu redizajniranu čašu, a plesačica će se pojaviti u kostimu koji je za nju specijalno urađen u Parizu.

Iako će njen nastup trajati svega pola sata, sastojaće se iz dve celine i malo koga će ostaviti ravnodušnim. Kako bi što bolje upoznala srpsku prestonicu, u Beograd stiže već danas i ostaje najverovatnije do petka. Dita fon Tiz prepoznatljiva je po svojim crnim uvojcima, porcelanskom tenu i crvenom ružu na usnama, ali je malo poznato da je ona zapravo jedna od retkih prirodnih plavuša koje se farbaju u crno. Godine 2009. učestvovala je i na “Evroviziji” s predstavnikom Nemačke, Aleksom Kristensenom. Dita je tada plesala uz numeru “Alex Swings Oscar Sings”, a kasnije je izjavila da se sjajno zabavila, te da je prava nepravda to što se Nemci nisu bolje plasirali. Ostvarila se i kao spisateljica i do sada je objavila dve knjige: “Burlesque & The Art of the Teese” i “Dita: Stripteese”, u kojima običnim ženama odaje trikove zanata zbog kojeg je postala tajna fantazija mnogih muškaraca.

- Burleska i striptiz nisu samo skidanje na sceni, ja volim kreativni aspekt ovog posla. Volim da osmislim kako će izgledati čitav šou. Uvek je uzbudljiv onaj trenutak pre nego što izađem na scenu jer znam da sam stvorila taj veliki, skupi, bogati, fenomenalni šou i da ja nisam samo obična devojka koja se pred publikom skida uz muziku – objasnila je svoju fascinaciju bursleskom jednom prilikom Dita.

Reklame

Ostavite komentar