Dolazak Paris Hilton na Kopaonik će koštati najmanje 80.000 dolara

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 16 Feb 2011

Paris Hilton bi trebalo da bude promoterka turističkog centra Miodraga Kostića Koleta, koji planira da angažuje starletu kojoj će jedini posao biti da uživa u raskošnom kompleksu na planini, s ciljem da ubrzo njenim stopama krenu mnogi trend-seteri širom sveta.

Dolazak razmažene bogatašice u našu zemlju će ovog biznismena sigurno skupo koštati jer se ona retko gde pojavljuje bez honorara od najmanje 80.000 dolara.

Inače, ovo nije prvi pokušaj da neko dovede čuvenu Paris u Srbiju. Naime, pre skoro tri godine ona je trebalo da bude gošća u Beogradu zbog promocije šampanjca „rich prosecco„. Isprva je potvrdila dolazak, najavila da će u Beogradu provesti dva dana, ali nikada nije došla. Njen posao sa šampanjcem je ubrzo i propao – 30.000 limenki koje se nalazilo u skladištu u Srbiji čekale su potencijalne kupce, a navodno do maja, kada je rok istekao, nisu dočekale svoju upotrebu.
Da novac pravi čim se probudi ujutru, najbolje pokazuje to što je, recimo, za samo dvadeset minuta mahanja ispred mase u Australiji zaradila vrtoglav 1,1 milion dolara. Ipak, to nije ništa kada pomenemo da je za pojavljivanje na reviji ruske dizajnerke Kire Plastinine dobila čak dva miliona.

Ova neobična plavuša je ogormne svote dobila i od autobiografije „Confessions of an Heiress”, koju je napisala nakon što je izašla iz zatvora, ali i od albuma i letnjeg singla „Stars are Blind„. Čak je pre nekoliko godina uspela da proda i svoju uzrečicu „That’s hot„.

Reklame

Ostavite komentar