Dragana Banić: Mami je zasmetalo samo kad me Peđa pipkao

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 22 Feb 2011

U Parove je ušla kao devojka Draška Alorića. Već drugog dana je skrenula pažnju na sebe više nego slobodnim ponašanjem, a do kraja nedelje, koliko je u luksuznoj “vili” sa Draškom  glumila par, Dragana je zavela sve neubedljivo zauzete muškarce u kući, od mladog voditelja Danijela Đurića do Peđe d Boja.

Njoj se najviše dopao najveći zavodnik u ovom rijalitiju TV Hepi, karatista Miloš Vuković. U igri istine je i priznala da “da nema dečka bila bi sa njim” i  kad je u spavaćoj sobi otkriven “zaboravljeni” iskorišćeni kondom “osumnjičeni” su Miloš i Dragana.

- Između mene i Rikija stvarno nije bilo ničeg, a kad se vratim…  Biće sigurno jedan veliki zagrjaj, a za dalje ćemo da vidimo. Riki je mnogo šarmantan dečko i imamo dosta tema za razgovor – rekla je mlađana manekenka koju smo uhvatili “na pragu” vile.

Da li tvoji roditelji prate dešavanja u “vili”?

- Tata ne živi sa nama i baš me briga da li prati Parove, a mama gleda.

I šta kaže mama na tvoj dosadašnji nastup?
- U principu me podržava. Jednino mi je skrenula pažnju na to ko me pipka. Onaj fotosešn i kad me Peđa d Boj uhvatio za zadnjicu joj je malo zasmetao.

Pošto si izašla iz kuće i čula reakcije, da li nameravaš nešto da menjaš u svom ponašanju kad se vratiš, recimo, da ti “veze” traju malo duže od tri sata?

- Biću ista kao i do sada i napravićemo još veći haos. Neke ženske osobe u kući nameravam još više da iritiram.

Koliko će joj to poći za rukom, videćemo. Rečima “Draško je mentol, majmunčina i budala i zato sam ja ovde, a on napolju!” kojim je “otvorila drugi čin svog šoua u Parovima, za sad je uspela da razbesni samo dojučerašnjeg “dečka” Draška koji najavljuje tužbu.

Reklame

Ostavite komentar