Goga Sekulić: Volim piletinu, pa šta

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 01 Feb 2011

Gordana – Goga Sekulić (33) nedavno se vratila sa skijanja u Austriju. Uživala je, ali nikako da pronađe muškarca po svojoj meri. Svi je gledaju i merkaju, ali niko da se usudi da joj priđe.

- Naravno da imam problema sa momcima! Treba mi jedan pravi, ali nema ga ni u najavi. Moram da ponovim izlizanu frazu – muškarci se boje jakih žena. Poslovno, ja sam vrlo agresivna, ali sam zato privatno sušta suprotnost Goge na sceni – nežna, osećajna, osetljiva… Ali, muškarci nemaju hrabrosti da se uhvate u koštac sa tom mojom prividnom agresivnošću i da dođu do drugog sloja, koji je sušta suprotnost – iskrena je Goga.

Nedavno ste priznali da volite “piletinu”, odnosno mlađe muškarce i da ste “bacili oko” na Mirka Šijana, sina Goce Božinovske koji ima samo 17 godina?
- Neću da krijem da merkam i volim “piletinu”, pa šta. Moram, jer mi ne ostaje ništa drugo. Muškarci srednje generacije su katastrofa. Ponašaju se ili kao da imaju po 100 godina ili su toliko otkačili da jure isključivo klinke. Toliko su nezreli da je to strašno… A, što se tiče malog Mirka Šijana, stvarno je strava. Nisam se nameračila na njega nego se moja sestra i brat druže sa njim i njegovim društvom. Za koju godinu biće on glavni frajer u gradu.

Šta vas privlači kod mlađih muškaraca?
- Iako su mlađi, često su zreliji i pametniji od mnogih starijih. Godine s tim nemaju veze. Sve zavisi šta su prošli, kako gledaju na život i svet. Iz iskustva znam da su “pilići” često mnogo zreliji od matoraca. U stvari, meni nije važno ko ima koliko godina. Kod frajera mi je važno da ne laže, ne muti, ne vara. Mnogi su probali da mi “prodaju” neke smešne fore i fazone, ali to kod mene ne prolazi.

Koliko godina je od vas bio mlađi vaš najmlađi momak?
- Bio je mlađi … ali ne moram baš sve da vam kažem. Bili smo zajedno pola godine i svaki trenutak proveden sa njim bio je bajka. Više se ni ne sećam zašto smo prekinuli. Muka je sa muškarcima što se najčešće nekako lagano izvuku i pobegnu. Sada sam sama, uživam u fazi kuliranja, ali ne bih imala ništa protiv da se pojavi jedan dobar, jak dasa. Evo, da iskoristim priliku da kažem frajerima – Goga ne ujeda!

Malo-malo pa se pokačite s nekim. Zašto?
- Ne kačim se ja ni sa kim i nikoga ne diram. Samo se branim kada me neko napadne. Za razliku od mnogih, nikada nisam bila žrtva karijere. Nijedan skandal u kojem sam se našla nisam ja inicirala. Svi moji skandali su bili spontani i u njima sam se našla ni kriva, ni dužna. Ne trebaju meni skandali da bih bila poznata. Dovoljno je što sam veliki radnik, to mi obezbeđuje dovoljno posla. U ovom vremenu samo veliki radnici poput mene mogu da opstanu.

Reklame

Ostavite komentar