I Dača se rasplakao zbog Nataše

Izvor: poznati.info
Postavljeno 17 Feb 2011

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac koja je pre dva dana bila ekskluzivni gost emisije “Ami G Show” je po prvi put nakon bračne krize progovorila o razlozima za podnošenje zahteva za razvod braka.

- Kada su ljudi normalni, a Danilo i ja jesmo dva svesna čoveka, i kada postoji neko ko je bitniji od vas samih, a kada to kažem mislim na dete, sve je mnogo lakše. Mi zaista imamo lepu i normalnu komunikaciju. Najbitnije je da Hana ne primeti neke promene, a i nema nekih bitnih promena, osim onih stvari koje se tiču odnosa između nas dvoje – objasnila je Nataša milionskom auditorijumu, da bi odmah nakon toga Ognjen Amidžić pustio video na kome je uz njenu omiljenu pesmu napravljena dirljiva retrospektiva njihove šestogodišnje veze. Pevačicu je ovo rasplakalo, a imun na suze nije ostao ni Danilo Ikodinović, koji je od kuće pratio emisiju.
- Dača je pratio “Amidži šou“ i nije mu bilo lako. Posebno ga je potresao trenutak kada se Nataša rasplakala. I on je pustio suzu. Bilo mu je teško. Situacija je specifična sama po sebi zato što je prati milion ljudi, a njih dvoje pokušavaju da osećanja sakriju i sami od sebe – ispričao je za “Blic” prijatelj poznatog vaterpoliste

Reklame

Ostavite komentar