Isidora Bjelica: Scene seksa sa Vendi će biti ponovo snimane

Izvor: poznati.info
Postavljeno 28 Feb 2011

Film “Draga Mašin u ormaru” po scenariju i u režiji Isidore Bjelice i posle gotovo deset godina od početka snimanja nije ugledao svetlost dana.

Gledaoci koji su željno iščekivali scene seksa folk pevačice Vesne Vukelić Vendi, ali i sudbinu Obrenovića prikazanu na malo drugačiji način će po svemu sudeći morati da pričekaju do 2012. godine kada bi film trebao da bude gotov i premijerno prikazan.

Na pitanje šta se desilo sa filmom “Draga Mašin u ormaru” u kome je Vesni Vukelić Vendi pripala glavna uloga, Isidora Bjelica je za www.poznati.info odgovorila:
Ukradeno nam je dvadesetak minuta filma, i to veoma provokativne scene seksa koje smo snimali u hotelu “Pera Palas” u Istambulu, u pitanju su scene između Nikole Fišekovića i Vendi, dakle kralja i kraljice… To nas je potpuno desetkovalo jer je u pitanju epoha, i veoma skup film pa je gubitak onoga sto je snimljeno na setu u Istambulu nezamenljivo. Ne znam, film ce se sigurno pojaviti do kraja 2012. samo je pitanje u kojoj formi i da li ćemo snimati ponovo ove scene – rekla je Isidora za naš web sajt i dodala:
Što se tiče krađe to je nešto zaista o čemu možemo samo da spekulišemo, ali imali smo mnogo napada na film u toku snimanja i priličan broj ljudi je mogao to da uradi iz pakosti, ludila ili ljubomore.

Vendi i Bebi Dol lezbijke na filmu
Prvobitno, uloga kraljice Natalije je trebala pripasti Bebi Dol, koja bi lezbijske scene snimala upravo sa Vesnom Vukelić Vendi.
- Nismo uspeli da se dogovorimo sa Bebi oko uloge Natalije, tako da je u pitanju druga podela, medjutim posle učešća Bebi u mnogim rijaliti programima ta idejna distinkcija više ne bi bila jaka jer je ovde bila ideja da Bebi predstavlja rokenrol ikonu - otkriva Bjelica navodeći da je Vendi postmoderna Draga Mašin:
Vendi voli da provocira i menja javnost, po načinu na koji se ophodi prema onima koji je razumeju i ne razumeju, nismo želeli nekoga ko bi prosto glumio Dragu, vec neko ko nosi njenu energiju sa svim mogućim kontroverzama koje idu uz to… - objasnila je Isidora.

Reklame

Ostavite komentar