Jelena Janković operisala oko

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 08 Feb 2011

Oporavak posle prve operacije oka Jelene Janković tekao je nešto sporije nego što je to bilo predviđeno. Posle nedelju dana, koliko su lekari prognozirali da će trajati oporavak, rečeno joj je da bi bilo bolje da sačeka još nekoliko dana pre nego što ponovo počne da trenira.

Imala hiruršku intervenciju, kako bi mi izvadili nešto iz levog oka – imala sam poteškoća sa vidom, posebno u toku noćnih mečeva, pa sam morala da odem na tu operaciju. Stavila sam i povez preko oka, pa sam izgledala kao pravi gusar. Sve vreme sam morala da nosim naočare za sunce, što je bio kul imidž. Čak sam morala da ih nosim i po mraku, kako bih se zaštitila od vetra, hladnoće… U svakom slučaju, uklonili su mi šavove i sada mi je oko malo crveno, ali sve je skoro kako treba – napisala je Jelena pred kraj prošle godine na svom blogu.

Iako je želela da što pre ponovo zaigra, Jelena je poslušala lekare, ali čim je ponovo počela da trenira, desio joj se novi peh: u povređeno oko upala joj je prašina i ono se upalilo.

Jelena je odmah otišla kod lekara, koji su joj rekli da je dobro što se javila na vreme, jer oštra zrnca peska mogu da budu pogubna po oko. Lakom intervencijom pesak joj je otklonjen iz oka, pa se očekuje njen brz povratak na terene.

Reklame

Ostavite komentar