Jelena Rozga: ‘Leti se skinem i spavam samo u parfemu’

Izvor: Net.hr
Postavljeno 09 Feb 2011

Splitska lepotica Jelena Rozga novim albumom Bižuterija oduševila je obožavatelje i rasprodala Spaladium Arenu. Mnoge pesme sa albuma su autobiografske, a leti se pevačica, kaže, poistovjećuje sa stihovima ‘spavaš samo u parfemu’.

‘Stihovi sa mog novog albuma uglavnom su tekstovi u kojima će se pronaći svaki čovek, ne samo ja, nego i moji fanovi. Ovo je definitivno moj najbolji album’, pohvalila se Jelena Rozga u časopisu Stars.

Gotovo sve pesme sa njenog albuma Bižuterija su autobiografske, a Jelena se poistovjećuje sa stihom: ‘spavaš samo u parfremu’.

To se događa samo kada mi je jako vruće preko leta. Ono, kad se probudim oko sedam, osam ujutro, kad postaje vruće, onda se skinem i spavam samo u parfemu’, ispričala je Jelena, koja je osim na poslovnom planu srećna i u ljubavi.

‘Ja nikada nisam gradila karijeru pričajući o svom privatnom životu, mislim da su za to, kroz ovih 15 godina, zaslužne moje pesme. Ali mogu samo reći da sam zaljubljena i srećna, što se i vidi’, kaže Rozga koja sebe smatra ‘zadovoljnom ženom’.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 10/02/2011 at 08:24

    Uh ova je bas originalna!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar