JK: Spremam poseban stajling za suđenje sa Cecom

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 18 Feb 2011

Pop diva Jelena Karleuša u svom poslednjem intervjuu za internet portal scandal.rs otkrila je da je polako počela da priprema novi album koji publika željno iščekuje.


Naime, Jelena je poslednji album “JK Revolution” izdala u februaru mesecu 2008. godine, a posle toga izdala je još i singlove “Insomnia” i “Muškarac Koji Mrzi Žene”.

- Kao što sam već rekla, ako se po singlovima dan poznaje mislim da će ovo biti album mog života i karijere. Neće biti album koji će dosaditi, ali će sve biti elektro-pop, RnB, u svakom slučaju biće zabavna muzika sa raznim elementima,a imaćemo i lepe balade. Biće to album koji će se jako dugo slušati i koji će biti jedan od najboljih u mojoj karijeri jer ja planiram da ostavim trag na muzičkoj sceni i u našoj novijoj srpskoj istoriji – rekla je Jelena.

Pop pevačica je još otkrila da je njena ćerka Atina dosta slična njoj, da obožava da se šminka i doteruje, dok je Nika karakterno više povukla na Duška, da je mirna i tiha.

No, svakako najzanimljiviji detalj jeste kada je novinar Marjan Kamenović pitao Jelenu da li priprema stajling za suđenje sa Sveltanom Cecom Ražnatović.

- Spremam modni performans kakav Srbija još nije videla. Molim vas, pratite moje prvo pojavljivanje na sudu. Dođite, želim da se to snimi. To će se zvati smrt uživo - kaže Jelena.

Reklame

Ostavite komentar