Jovana Pajić se seli kod dečka

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 04 Feb 2011

Simpatije mnogih osvojila je po izlasku sa “Farme”. Iako je zvezdi Granda mnogo, a biće ih još više, Jovana Pajić se izdvojila, što pesmom, što svojim šarmom i neposrednošću.

A tek pošto je izašla sa Farme, saznalo se da je  imala i malu, slatku tajnu. Već tokom trajanja Farme Jovana je bila u vezi sa Saletom, frontmenom “Tropico benda”, ali to niko nije znao.

- Nisam htela da se zna za moju vezu dok sam bila na Farmi, plašila sam se da ne pozovui i Sašu u Farmu, pa onda da ubace neku devojku ili dečka, da prave neke spletke. Nije mi to trebalo – rekla je tada Jovana. Da ne postoje drugi razlozi zbog kojih bi krila svoju ljubav bilo je očigledno, jer je svoju vezu otkrila javnosti onog trenutka kad je izašla sa Farme. Ovo je za Saleta i Jovanu verovatno bio pravi potez, s obzirom na to da je njihova ljubav sada prešla i na sledeći stepenik.

- Baš sam u gužvi. Nešto se muvam po gradu, a inače se i selim sa Saletom. Odlučili smo da živimo zajedno. Vreme je. Još uvek ne znamo tačno kada ćemo se definitivno useliti, ali trebalo bi uskoro – rekla nam je Jovana uzbuđeno. Iako je do sada živela sa roditeljima za koje je jako vezana, ljubav je rekla svoje.

Dakle, posle Farme, njoj je sve krenulo na bolje. Osim što snima novi album, Jovani i na ljubavnom planu cvetaju ruže. Tek da posle ne kažu da nema i onih kojima Farma ne donese i nešto dobro.

Reklame

Ostavite komentar