Karte za Tap 011 od 1.500 do 2.500 dinara

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 09 Feb 2011

Ulaznice za koncert grupe Tap 011, zakazan za 1. april u “Beogradskoj areni”, sutra će biti puštene u prodaju po ceni od 1.500, 2.000 i 2.500 dinara.

Više od 12 godina od poslednjeg zajedničkog nastupa, Tapovci vežbaju “punom parom”, a publika će ponovo uživo čuti hitove kao što su “Vrapci”, “Bunda”, “Komšinica Mica”, “Okreni 95″, “Pekara” i druge, doduše osvežene novim aranžmanima.

Popularnu petorku na sceni će pratiti bend od 11 članova, kao i najmodernija produkcija, a najavljen je i dolazak pevačica Ane Štajdohar i Nataše Guberinić, koje su u Tap 011 ušle posle odlaska Goce i Ivane.

- Prvenstveno smo se okupili da ispunimo zajedničku želju da se nas petoro ponovo nađe zajedno na bini posle toliko godina, a onda i da izađemo u susret ljudima koji su nas kroz hiljade komentara molili da im omogućimo da nas ponovo čuju i vide u originalnoj postavi – izjavili su članovi benda povodom ponovnog okupljanja.

Ulaznice će biti u prodaji na blagajni Arene, u Kulturnom centru Beograda, Eventim prodajnim mestima, šoping centru „Ušće“, knjižari Delfi (SKC), Gigstix prodavnici u Novom Sadu.

Reklame

Ostavite komentar