Katarina Živković: Volim da koketiram

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 07 Feb 2011

Iako se šuška da Katarina Živković, pobednica treće “Farme” i maneken Branislav Janković svaki čas raskidaju svoju vezu započetu na Farmi, njih dvoje tvrde da nije tako. Raskidaju, kako kažu, samo u šali. Zar Bane nije ljubomoran na vašeg cimera? 

– Nema razloga da bude ljubomoran. Mislim, ljubomoran je on ovako, malčice, ali na druge, a ne na mog cimera. Ništa preterano, tek toliko da znam da mu je stalo do mene.
Saleću li vas udvarači više ili manje nego nekada? 
- Hvala Bogu da ih ima. Ima ih isto kao nekada. Možda malo zaziru od Baneta, inače bi ih bilo više. Znate šta, moj stav je da nisi oduzet ako si zauzet! Što više udvarača, to bolje! Priznajem, ja ne prestajem da koketiram. Ni sa kim posebno, već sa masom koja je oko mene, ali koketiranje je koketiranje!
Često zajedno zapevate. Zašto nećete da snimite duet? 
- Zato što sam ja realna osoba. Bane je prijatan za oči, ali je za uši katastrofa! Snimiću duet sa njim samo ako budem htela da upropastim karijeru. Bolje neka se on drži onoga što zna. Iako sam svesna da je užasan pevač, neki đavo mi ne da mira pa umem često da zapevam sa njim. Eto, sinoć smo se ludo proveli u jednoj kafani, pa smo zajedno spontano zapevali. Stalno se zaričem da nikad više neću pevati sa njim, ali džaba…

Reklame

Ostavite komentar