Koncert grupe Legende: Ni reči o nestalom Nikši, a para nema

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 05 Feb 2011

Ni četiri dana posle misterioznog nestanka uglednog estradnog meandžera Velimira Nikšića Nikše, nema zvaničnih podataka šta se s njim moglo dogoditi.

Nezvaničnih verzija ima mnogo, a neke od njih podsećaju na neki krimi triler. U svakom slučaju, koncert njegovih najbližih saradnika – grupe “Legende” održan je u subotu u Centru “Sava”, a ni na sceni ni u publici nije se moglo primetiti ništa čudno ili neuobičajeno.

Iako se kolege nisu baš pretrgle u dolasku, publike u velikoj dvorani Centra “Sava” nije manjkalo, a muzičari na sceni trudili su se da odrade profesionalno nastup.
Iako su novinari to očekivali, niko se, povodom Nikšinog nestanka, nije obratio ni publici ni medijima, već su se sa scene čule šale i anegdote na temu muško – ženskih odnosa. Kao specijalan gost nastupio je Željko Samardžić.
Sledeći koncert grupe “Legende” zakazan je za 12. februar na istom mestu.
Kako prenosi Blic, Radmila Nikšić, supruga nestalog estradnog menadžera Velimira Nikšića Nikše ipak je rešila da policiji prijavi slučaj. Vlasnik “Taš estrade” nestao je u utorak između 13.30 i 14.00 časova i već pet dana od njega nema ni traga ni glasa. Sa Nikšićem je, kako saznajemo, nestao i sav novac od prodatih ulaznica i sponzorskih ugovora za dva koncerta grupe “Legende”.
“Raca (kako prijatelji zovu Radmilu prim. nov.) četiri dana je ponavljala: “Vratiće se moj Nikša. Nikada on ne bi ostavio decu i mene! Ali, kako se Nikšić još nije pojavio, uspeli smo da je nagovorimo da se obrati policiji za pomoć.” kaže izvor “Blica” blizak porodici Nikšić. On ističe da Velimir najverovatnije nije pobegao iz zemlje jer je njegov pasoš još u kući…

Reklame

Ostavite komentar