Kristina Bekvalac ponovo u vezi sa Vladom Mandićem

Izvor: Press online
Postavljeno 08 Feb 2011

Posle susreta u klubu „Magacin”, gde je nastupala Nataša Bekvalac, Kristina Bekvalac i Vlada Mandić odlučili da obnove svoju romansu!

Kristina Bekvalac, poznata stilistkinja i mlađa sestra pop zvezde Nataše Bekvalac, ponovo je u ljubavnoj vezi sa bivšim rukometašem Vladom Mandićem, saznaje Press. Bivši ljubavnici prvi put nakon svojih razvoda zakopali su ratne sekire i odlučili da jedno drugom pruže još jednu priliku.

Prvi nagoveštaj da će se ovaj par pomiriti bio je u trenutku kada se Vlada pojavio na nastupu njene sestre Nataše u poznatom beogradskom klubu „Magacin” u petak uveče. Međutim, dva dana kasnije, na nagovor svojih prijatelja, Mandić i Bekvalčeva našli su se u Novom Sadu, gde oboje žive, i odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu priliku.

- Tačno je, Kristina i Vlada pokušaće ponovo da obnove svoju ljubavnu priču. Varnice između njih ponovo su sevnule kada se Vlada pojavio na nastupu njene sestre Nataše Bekvalac. Iako Kristina nije očekivala da će se on pojaviti, kada ga je ugledala nakon kraćeg razgovora predložila mu je da se nađu i mirno razgovaraju o njihovom odnosu. Iako u prvim trenucima nije bila sigurna da će nastaviti svoju ljubavnu priču, nakon razgovora sa njim bila je toliko srećna da je na trenutak zaboravila na teške trenutke kroz koje je njena sestra Nataša prolazila tokom proteklih nedelja zbog razvoda od Danila Ikodinovića, koje je inače Mandić upoznao – priča sagovornik Pressa blizak Bekvalčevoj, i dodaje:

- Ona je u Vladu bila pre braka jako zaljubljena, zbog čega se očekivalo da će na neki način pokušati da obnovi vezu sa njim. Međutim, do čestih svađa i nesuglasica u njihovoj vezi dolazilo je zbog toga što su Mandića često povezivali sa mnogobrojnim ženama – priča naš izvor.

Podsećanja radi, nakon završetka njihove veze oboje su se upustili u bračne vode iz kojih imaju po jednu ćerku – Kristina Petru, a Vlada Anđelu. Pre braka Mandić je važio za pravog plejboja, pa je prošetao mnoge poznate Beograđanke, među kojima su Sani Armani, Jelena Jevremović, bivša misica i manekenka Jelena Jakovljević, a spekulisalo se da se od supruge razveo zbog kreatorke Maje Marušić. Za razliku od njega, Kristinu su dovodili u vezu samo sa teniserom Ilijom Bozoljcem.

Reklame

Ostavite komentar