Kristina Eplgejt postala mama

Izvor: RTS Magazin
Postavljeno 02 Feb 2011

Tri godine posle borbe sa rakom dojke tokom koje je izvedena i dvostruka mastektomija, glumica Kristina Eplgejt rodila je devojčicu. Ponosna mama i njen verenik Martin Lenobl ćerki su dali ime Sejdi Grejs

Glumica Kristina Eplgejt, junakinja TV serije Koja Samanta? i filmova Nemoj reći mami kod kuće smo sami, rodila je prošle sedmice ćerku u jednoj bolnici u Los Anđelesu, potvrdila je njena predstavnica za medije.

Devojčica, rođena 27. januara, dobila je ime Sejdi Grejs Lenobl.

Prošle godine na Dan zaljubljenih, 39-godišnja glumica i njen dve godine stariji partner, holandski muzičar Martin Lenobl, verili su se, a kada budu izgovorili sudbonosno „da” to će i jednom i drugom biti drugi brak.

Glumici je leta 2008. godine dijagnostikovan rak dojke. Ubrzo su joj odstranjene obe dojke, a nekoliko meseci kasnije podvrgnuta je rekonstruktivnoj hirurgiji.

Umetnica, poznata i po tome što rado učestvuje u humanitarnim akcijama, proslavila se krajem osamdesetih, tumačeći ćerku bračnog para Bandi u hit seriji Bračne vode (Married… with Children).

Vest da će dobiti bebu posle borbe sa teškom bolešću prihvatila je veoma veselo, a u poodmakloj trudnoći šokirala je javnost jer se veselila igrajući uz šipku.

Novopečena mama već godinama je vegetarijanac i protivi se korišćenju prirodnog krzna.

Reklame

Ostavite komentar