Marija Kilibarda prešla na TV Prvu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 08 Feb 2011

Marija Kilibarda koja je bila jedno od lica RTS-a trebalo bi da pređe na TV “Prvu” gde će, kako neznanično saznajemo, voditi “Nedeljno popodne”.

Ova tridesetjednogodišnja Beograđanka, karijeru je započela na Trećem kanalu vodeći emisije: ”Zoom“, „Top mix”, “Štikla na terenu” i “3 ček in”. Potom je radila seriju putopisa “Širom sveta” na RTS, da bi karijeru nastavila na Televiziji „Avala“.

Kada je postala deo RTS-a bila je angažovana u emisiji “Bingo” sa Dejanom Pantelićem, ali ju je prošle godine zamenila Suzana Mančić. Tom prilikom je rekla da će ipak ostati na ovoj televiziji.

- Žao mi je što ne radim više sa Dekijem i što se ne družim sa igračima Državne lutrije Srbije, ali mi zbog novog koncepta emisije apsolutno više nije žao što nisam voditelj “Binga”. Emisija sada promoviše isključivo narodnu muziku i ja ne bih mogla mnogo da pružim ovakvoj formi.

Međutim, posle samo nekoliko meseci, zajedno sa Slobodanom Šarencem, vodila je sportsko-zabavnu emisiju “Rt dobre nade”. Kao po starom i dobrom običaju pokazala je da odlično ”pliva” u voditeljskim vodama.

Reklame

Ostavite komentar