Menadžer ’Legendi’ prijateljima duguje milion evra

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 10 Feb 2011

Velimir Nikšić Nikša, menadžer grupe ’Legende’ koji je sarađivao i sa mnogim drugim ličnostima sa domaće estradne scene, pozajmio je novac od gotovo svih svojih prijatelja, a ukupan dug dostiže oko milion evra.

Nikšić, koji je pre sedam dana nestao, u trenutku nestanka bio je u ogromnim dugovima.

‘Svi smo se u međuvremenu međusobno čuli, presabrali se i došli do toga da nam Nikša ukupno duguje skoro milion evra!’ kaže za ’Blic’ jedan od poverilaca kome je Nikšić ostao dužan 100.000 evra. Objašnjava da su svi koji Nikšu poznaju posle prvih vesti o njegovom nestanku bili zabrinuti i tužni, a sada su svi besni ’jer ljudi vide da su namagarčeni’. Dodao je i da Nikšić nije birao od koga uzima pare, pa ih je čak pozajmio i od tonca.

‘Ispostavlja se da ja svog druga uopšte nisam poznavao. Svaki dan kad otvorim ’Blic’ saznam nešto novo o Nikši i, blago rečeno – šokiram se. A sad me, evo, zovu i naši zajednički prijatelji i saradnici i pominju ogroman novac koji su mu pozajmljivali. Prosto ne mogu da verujem! Pa, na šta je, pobogu, trošio tolike pare?!’ kaže njegov prijatelj.

Policija trenutno razgovara sa svim Nikšićevim prijateljima i osobama sa kojima je na dan nestanka bio u kontaktu, i pokušava da utvrdi da li nestao sam ili sa nekim u društvu.

Reklame

Ostavite komentar