Menadžer Kaje Ostojić uhapšen zbog podvođenja

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 10 Feb 2011

Menadžer poznate pevačice Katarine Ostojić Kaje, Duško Banjac, uhapšen je 24. novembra 2010. godine zbog osnovane sumnje da se bavio podvođenjem i protiv njega je podignuta optužnica za krivično delo trgovine ljudima!

Kako „Alo!“ saznaje iz krugova bliskih istrazi, Banjac, koji već više od dva meseca boravi u pritvoru u beogradskom CZ-u, osumnjičen je da je devojke i momke iznajmljivao bogatoj klijenteli kako za seksualne usluge tako i za poslovnu pratnju, a od toga uzimao dobar procenat.
- Dule je u javnosti bio poznat kao Kajin menadžer, ali je o njemu po estradnim kuloarima već godinama kružila priča da je to samo pokriće i da se izdržava od podvođenja devojaka i momaka bogatoj klijenteli. Međutim, niko nije mogao ni da pretpostavi da će ikada zbog toga završiti u zatvoru jer je imao diskretne klijente i „radnike“, tako da ni u čijem interesu nije bilo da ga prijavi. Naprosto, prevelika bi bruka bila ukoliko bi se otkrilo ko je sve kod njega pružao, a ko dolazio po „usluge“ jer se na tom spisku navodno nalazi mnogo poznatih ličnosti. Sa druge strane, nikada se nije mogla čuti priča da je on bilo koga primoravao da radi bilo šta, već su svoje telo prodavali samo oni koji su to hteli, tako da nikome nije jasno kako ga je policija uhvatila – rekao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Banjcu i dodao da je po gradu kružila priča da je Dule na spisku imao impozantan broj javnih ličnosti.
- Priča se da je veliki broj pevačica, a pogotovo manekena i manekenki radio za njega, pružajući seksualne usluge bogatašima koji sebi mogu da priušte luksuz da za seks iskeširaju i do nekoliko hiljada evra. Njega su ljudi na raznim dešavanjima uglavnom viđali u društvu poznatih, a veruje se da je veliki broj njih i radio za njega. Po gradskim kuloarima se priča da je jedna od njegovih „radnica“ bila manekenka koja je učestvovala u rijaliti programu „Farma“, a slična priča kruži i za jednu pevačicu koja je učestvovala u „VIP Velikom bratu“. Nezvanična priča je da su „zaposleni“ uzimali nekih 500-1.000 evra za samo nekoliko sati – kaže naš izvor i dođe da su se poznate face same nudile da rade za Banjca.
- Priča se da su se sami javljali njemu i govorili kako hoće da rade taj posao. Bilo je i onih koji nisu hteli da prodaju svoje telo, već da budu poslovna pratnja i uzmu dobru lovu. Naravno da se Dule tu ugrađivao dobro, ali on im je i nalazio mušterije – završio je naš izvor.
Informaciju da je Banjac u istražnom zatvoru potvrdio nam je i izvor blizak policiji.
- Duško Banjac je uhapšen 24. novembra i protiv njega je podignuta optužnica za trgovinu ljudima. On se već više od dva meseca nalazi u pritvoru u CZ-u, a kada će biti pušten, zavisi od odluke Višeg suda, koji ga je i uputio tamo – rekao je naš sagovornik.

Reklame

Ostavite komentar