Milica Mitrović na rubu nervnog sloma

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 02 Feb 2011

Pokušaj trovanja prvog čoveka „Pinka“ Željka Mitrovića izazvao je raskol u porodici medijskog maga, u čijem centru se našla njegova supruga Milica, koja je u poslednjih nedelju dana, kako „Alo!“ saznaje, na ivici nervnog sloma zbog toga što je prinuđena da bira između supruga i sestre!

Otkad je vlasnik „Pinka“ osumnjičio svog pašenoga Zlatka Krmpotića i njegovu ženu, Miličinu sestru Lolu, da su planirali prodaju njegove imovine dok se on u bolnici borio za život, čime ih je posredno doveo u vezu i sa svojim trovanjem, Mitrovićeva supruga je izložena konstantnom pritisku.
- Milica već danima živi na cigaretama i kafi, vidno je smršala i nalazi se na rubu nervnog sloma. Stanju se još više pogoršalo po povratku iz Flencburga, kada je propao njen pokušaj da pomiri svoje najdraže, otkriva za „Alo!“ blizak porodični prijatelj Mitrovićevih i dodaje:
- Ona je otputovala kod Željka da pokuša da izgladi odnose između njega s jedne i Lole i Zlatka, ali i majke Dušanke s druge strane. Ponadala se, ali se vratila skrhana kada joj je Željko stavio do znanja da bi Loli možda i oprostio i dozvolio joj da se vrati na posao u „Pinku“, ali da Zlatku nikada neće zaboraviti to što je hteo da deli njegovu imovinu u slučaju da umre.
Prvu damu „Pinka“ dodatno je porazilo kada je po dolasku u Beograd saznala da su Lola i Zlatko Krmpotić angažovali advokata i da spremaju tužbu protiv Željka.
- Ni njih dvoje nisu bili spremni da zakopaju ratne sekire, što je Milicu bacilo u očaj. Za nju je to bila kap koja je prelila čašu. Dotukla ju je činjenica da će morati da bira između porodice i muža – otkriva naš sagovornik, koji kaže da se Mitrovićeva supruga sada oseća bespomoćno.
- S jedne strane, nalazi se suprug koga mnogo voli, a s druge sestra, koja joj je predstavljala najveću podršku u životu, a ona je prinuđena da bira stranu. To je za nju ipak bilo previše, osetila se potpuno bespomoćno i povukla se u sebe. Već danima ne izlazi iz kuće, do nje je gotovo nemoguće doći i jedino što može da joj izmami osmeh su deca, kojoj je vrlo privržena i sa kojom provodi najveći deo vremena. Koliko znam, osim ćerki, jedina osoba sa kojom se čuje je Željko, ali ni sa njim ne priča o svojoj muci, već se brine i raspituje za njegovo zdravlje. Koliko će još ovako da izdrži ne znam, ali svi smo veoma zabrinuti – zaključuje naš sagovornik.

Reklame

4 komentara

 1. ana said on 02/02/2011 at 07:51

  pa i ja i bila pred nervnim slomom. izjalovili se planovi pocinje da izlazi sve na videlo a jos ako je precutno podrzavala ceo plan sto nije iskljuceno pa se plasi da ce ostati na ulici. pokidala joj se paukova mreza. Zlo samo sebe pojede. Covek se ne plasi svojih dela nego posledica.

 2. Kralj said on 03/02/2011 at 10:54

  Sta bre ova Milica izigrava? Zeljko je trovan i to je dokazano.Covek ima pravo da sumnja u svakog sa kim je imao kontakt u tome periodu. Njoj je tesko ostace jadna bez sestre.Pa sta? Sestra ziva i zdrava i uz svoju porodicu.To isto bi trebala i Milica da uradi.Milica treba da shvati da je zeljku teze nego njoj.Em je bolestan,em ga je dotuklo saznanje da ga je trovao neko kome je verovao i taj neko ga je mogao i ubiti i ostaviti decu sirocad.Milici je vazno da ona ima sestru i majku pored sebe a ispada da joj nije bilo vazno hoce li joj kcerke imati zivog tatu ili ne. Cudne zene.Logicno da je to sad sve zbrkano ali ce se sve otkriti i ako se dokaze da je Zlatko(cak i bez Lole)krivac,Milica bi trebala da ih odjebe u skokovima.Pa nemisli valjda da posle svega (ako bude istina)ima kontakt sa sestrom koja cuva svoj brak sa ubicom u pokusaju i to ni manje ni vise nego njenog Zeljka.Boze lude zene.

 3. Sanja Jevremovic Radenkovic said on 04/02/2011 at 04:03

  Miliva je uporna i mlada zena dovesce se u red vazno je da ti je se oporavljas a ostalo ce sve doci na svoje mesto.S

 4. Dragan Krstic said on 08/03/2011 at 01:23

  http://www.facebook.com/album.php?id=100001887757313&aid=27506 POGLEDAJ OVAJ LINK SVE CE VAM BITI JASNO

Ostavite komentar