Miroslav Ilić pevao u prepunoj Zetri

Fotke postavljene 20 Feb 2011


Miroslav Ilić u subotu uveče u dupke punoj Zetri priredio je noć za pamćenje. Oko 15.000 ljudi dočekalo je Slavuja iz Mrčajevaca na nogama. Sjajna interpretacija, neprolazni hitovi, euforija, emocije, raskošna pozornica, vrhunska produkcija obeležili su više od dva i po sata sata druženja legendarnog pevača sa publikom.

- Baš se načekasmo, ali na moju veliku sreću i zadovoljstvo dočekasmo da se družimo – rekao je na početku koncerta Miroslav Ilić i zapevao pesmu “Ova noć”, nakon čega je pozdravljen gromoglasnim aplauzom. Nizali su se hitovi “Bili smo drugovi”, “Tebi”, “Nije život jedna žena”, “Smej se, smej”.

Brojnim ljubiteljima dobre pesme nije smetalo što je koncert počeo sa zakašnjenjem od 30 minuta. Miroslav je celu noć pevao pod temperaturom od 40 stepeni, te se publici zbog toga na kraju izvinio. To je krio celo veče, ali je na kraju rekao da je pod tabletama i temperaturom nastupao, ali da se ne kaje, kako je rekao, vredelo je.

Atmosfera je od prve po poslednje minute bila usijana. Oduševljena publika je pevala uglas sa Miroslavom, a mnogi od posetilaca istakli su da je to bila veče koja će se dugo pamtiti.

Prve gošće bile su “Princess krofne”, koje je Miroslav najavio kao njegovo najveće blago, potom je na scenu izašla Goca Tržan s kojom je zapevao duet “Jedan dan života”. Kao specijalni gosti pojavili su se i Hari Varešanović, Snežana Đurišić i Željko Samardžić, kao i Josip Pejaković, koji već 40 godina neguje prijateljstvo sa našim pevačem.

Posle njegovog petominutnog monologa, publika je ostala oduševljena. Iako se spekulisalo da će kao specijalni gost iznenađenja, biti Halid Bešlić, njega nije bilo ni na mapi. Niko ga nije ni spomenuo, pa je ispalo da je Pejaković taj gost iznenađenja koji je najavljivan. Mada je i on u dnevnoj štampi najavljen sedam dana pre, te se među publikom čula priča da će se kao gost pojaviti Đorđe Balašević.

Ilić je ovim nastupom u Zetri obeležio 35 godina muzičke karijere, a ujedno je to bio i njegov prvi koncert u Bosni i Hercegovini nakon više od 20 godina. Za kraj je orkestar odsvirao dva kola, a Ilić je vraćen na bis te je otpevao još tri pesme.

Izvor: vesti-online.com


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

2 komentara

  1. Snezana Mitovski said on 22/02/2011 at 00:17

    Miroslav Ilic je covek sa veliko srce .Sve sto ste napisali je tacno .Videlji smo ga vise puta ovde u Americi.Sa Miroslavom i njegovim , pasmama smo docekivali zore.Zvezda od pevaca koj ne dvoji ljude i za svakoga peva od SRCA.Pozdravljam vas napis i Gospodina Miroslava.

  2. Ajdin said on 22/02/2011 at 14:06

    Zinulo dupe za parama,svi pjevaju od malih nogu,iskljucivo iz ljubavi prema pjesmi-stara suplja prica….svi trljaju ruke iz ljubavi prema novcu,a narod ko narod…sve su to iste necistoce kao i politicari,ajmo reci i kriminalci,jer ne placaju poreze,a zgrcu dobre pare od sirotinje,a nijednom nije mrsko uzet pare,pa bio on musliman,srbin il hrvat….gade mi se svi ovi pjevci i pjevaljke

Ostavite komentar